Altfel de oameni. Altfel de relație

Legăturile sufletești puternice se simt. Dincolo de timp și spatiu. Și apropie tot mai mult doi oameni. O astfel de legătură nu este predictibilă. Crește într-un ritm natural. În ritmul propriu. Uneori pare că se dizolvă în tăcere, alteori se dinamizează într-un contact vizual prelung. Într-un soi de comunicare de la suflet la suflet.

Undeva, ceva rămâne mereu. Ceva care se îmbogățește. O conexiune care scoate la suprafață tot felul de alte afinități și tot mai multă disponibilitate pentru celălalt. Ai încredere fără să știi de ce. Te simți tot mai bine fără să te gândești la motive.

O legătură sufletească se simte și de la distanță, și în prezența celuilalt.

Dar este mai ușor de perceput când doi oameni se află în aceeași încăpere. Și de fiecare dată când sunt împreună conexiunea lor se aprofundează, odată cu sporirea clarităţii propriilor trăiri. Şi a sentimentului de “mă simt în largul meu cu tine.” Indiferent ce alegeri fac, acești oameni continuă să se atragă reciproc. Cât timp există conexiune, ei curg spre același loc. Construiesc împreună. Conștient sau inconștient.

Astfel de oameni, astfel de legături sufletești au puterea să scoată la suprafață tot ce e mai bun. Își pun amprenta încă de la început. O astfel de relație este altfel de frumoasă. Și înflorește tot mai bogat. În interior și în tot ce o înconjoară.

Licenţa Creative Commons
Altfel de oameni. Altfel de relație de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional

5 Comments

 • Marius

  September 30, 09 2016 08:28:22

  Este vorba de o carte? Nu am inteles foarte bine.

 • horiamarinescu

  January 24, 01 2016 01:03:16

  Reblogged this on HoriaMarinescu's Blog.

 • Truli-luli

  March 11, 03 2015 10:04:12

  adevarat

 • alexandrugabriela

  March 11, 03 2015 06:52:34

  frumos spus … am trait asta..

  • atractiasuccesului

   March 11, 03 2015 07:38:19

   Esti fericita… 🙂

Leave a Comment