Amprenta ta energetică este unică

Există un lucru pe care numai tu îl poți face într-un mod autentic, diferit de orice altceva. Este amprenta ta personală, calea prin care poți atinge și inspira oamenii din jurul tău. Indiferent sub ce formă se exprimă această chemare, îmbrățiseaz-o și celebreaz-o. Lucrează cu perseverență să îți manifești plenar darul.

Fiecare dintre noi suntem purtătorii unei forme de energie unice, ai unui mesaj spiritual, pentru că fiecare dintre noi facem parte din inteligența superioară care ne guvernează. Asumă-ți această calitate până la cel mai profund nivel al ființei tale. Pentru asta este nevoie să practici constant deschiderea și încrederea necondiționată în tine însuți.

Resursele tale interioare sunt infinite și așteaptă să le accesezi.

Să le folosești.

Există de asemenea un loc în viața unui om pe care numai tu poți să-l ocupi. Energia pe care o porți, modul în care te exprimi, frumusețea minții tale, imperfecțiunile, spontaneitatea și convingerile personale sunt cele la care un alt om se conectează într-un mod profund și unic.

Nu există două conexiuni de același fel ori două relații asemănătoare. Ai încredere totală că modurile în care atingi oamenii din viața ta sunt diferite, lucru care face ca fiecare relație în parte să fie cea mai bună așa cum este.

TU, cu amprenta ta energetică, atragi oameni care împărtășesc cu tine aceleași frecvențe. Îi atragi pentru că au nevoie de ceva ce doar tu le poți oferi. Și invers. Te conectezi cel mai profund cu persoanele de la care primești ceva esențial. Ceva unic.

Asumă-ți plenar bogăția vibrațională, diversitatea emoțiilor și a modurilor în care te poți exprima.

Universul se cunoaște pe sine însuși prin TINE.

Prin ceea ce NUMAI TU POȚI FI și POȚI FACE. Rolul tău în această călătorie și în viața oamenilor cu care te conectezi este diferit pentru că îți poartă amprenta energetică.  Lucrează în mod constant cu tine însuți astfel încât modul în care îți exprimi potențialul să atingă în cel mai benefic mod oamenii din viața ta.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Leave a Comment