Când doi oameni se inspiră reciproc prin iubire

Un om te poate inspira prin ceea ce este el, fără să te învețe ceva în mod direct. Chiar și în absența unor discuții filozofice, profunde, omul frumos emană o energie care amplifică în celălalt cele mai înalte valori. Fără să-ți dai seama cum și când, schimbările se produc.

Când doi oameni se conectează, se influențează reciproc la nivel sufletesc și mental. Integritatea, răbdarea, iubirea, înțelepciunea și maturitea emoțională pot fi insuflate în timp de către cel care deține aceste calități. Timpul petrecut împreună și afinitățile dintre două persoane fac ca ele să-și trezească una alteia sentimente, trăiri și înțelegeri noi.

Pe fondul îndrăgostirii, toate părțile frumoase ies la suprafață și se amplifică. Iar îndrăgostirea, atunci când este mai mult decât chimie și are rădăcini în suflet și în minte, devine iubire. Sau poate că pe fondul iubirii se trezește îndrăgostirea.

O astfel de stare pare să aibă continuitate. Pare să existe în trecut, prezent și viitor în același timp.  Depășește limitele rațiunii, ale timpului și ale spațiului fizic.

Nu trebuie să te gândești la ea, pentru că ea este peste tot. Nu face parte din tine, ci te trăiește. Te conține. Și nu ți se întâmplă atunci când o chemi, ci atunci când tu însuți ești pregătit și deschis să trăiești o astfel de iubire. Vulnerabil și totodată conștient de puterea ta. Atunci când ai încredere totală că tot ce ți se întâmplă este pentru binele tău mai înalt. Când știi că îndrăgostirea continuă, chiar și în absența persoanei iubite. Când poate fi oriunde în lume și o lași liberă. Când știi că mințile și sufletele voastre sunt conectate, indiferent ce. Când timpul petrecut împreună este fericire, deconectare și deliciu pentru amândoi. Când tot ceea ce este frumos în interiorul vostru rămâne în timp și devine ca vinul.

Pe un astfel de fond, ambii parteneri cresc.

Se deschid reciproc tot mai mult și învață unul de la celălalt, chiar și în tăcere. O astfel de îndrăgostire este o binecuvântare pentru amândoi. Îi aduce împreună oriunde s-ar afla. Pentru că vibrează pe aceleași note.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

1 Comment

  • lylyconst

    July 19, 07 2016 09:12:03

    Reblogged this on Liliana Constantinescu and commented:

    Iubirea aceea totala…care te ajuta sa infloresti,care-ti da forta , tinerete fara batranete si viata fara de moarte.

Leave a Comment