Când doi oameni sunt meniți să se întâlnească, o vor face indiferent de circumstanțe

Când anumite persoane sunt destinate să se cunoască, există un potențial mental, emoțional și fizic care nu poate fi nici ignorat, nici respins. Poate fi doar trăit.

Rațiunea, oricât de complexă și puternică, se va dizolva de fiecare dată în fața unei astfel de legături, pentru că ceea ce este pentru noi nu ne va ocoli și nici se va da la o parte din calea noastră. Ne va găsi indiferent unde sau cum suntem în viață, dar neavând răbdare și profunzime spirituală, putem bloca dezvoltarea unei conexiuni energetice solide, fără să asimilăm energia și darul pentru care există. 

Când lucrurile par a fi complicate, dincolo de puterea noastră de rezolvare, încrederea și lăsarea lucrurilor să curgă în mod natural sunt căile prin care putem afla în ce direcție suntem ghidați. Puțin cam dificil din moment ce îndrăgostirea poate intensifica și încurca în același timp o relație. Cu toții știm de ce este capabilă această forță.

Totuși, nu există scurtături către construirea unei relații autentice, durabile. 

În funcție de nivelul de maturitate spirituală la care se află doi oameni atunci când se îndrăgostesc, ei vor dezvolta potențialul de bază împreună. În timp. Dar înainte de toate, trebuie să se aleagă reciproc, în orice circumstanțe.

Licenţa Creative Commons


Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment