Când două suflete își vorbesc

„Iubirea este singura trăire care poate transcende spaţiul şi timpul.”

Şi probabil singura care nu răspunde la întrebarea „de ce?”. Singura care rămâne în picioare după orice demontare logică. Singura care nu are nevoie de motivaţie.

Poate înfrumuseţa, poate speria, poate da sens. Dar nu se poate explica pe sine. Înfloreşte firesc atunci când i se oferă condiţii. Un climat cald. Un suflet frumos. O minte deschisă. O întâlnire cu un om diferit. Un om în care iubirea a înflorit. Şi care oferă cu naturaleţe. Cineva care se bucură de un zâmbet. De o privire clară.

O prezenţă tot mai pregnantă şi mai plină. Un soi de „Mă simt bine aici, cu tine. Timpul stă pe loc. Şi mai vreau.” De fiecare dată, mai mult. Şi mai mult. Cu timpul, o legătură care rămâne. Care-şi pune amprenta în cel mai binecuvântat mod posibil. Fără prea multe cuvinte. Fără explicaţii. Plin de recunoştinţă. Un timp care ne transformă. Un om care ne iubeşte dincolo de raţiune. Dincolo de tot ce-i omenesc. Şi totuşi, în cel mai omenesc mod posibil.

Doi oameni care se înţeleg chiar şi când tac. Mai ales când tac. Doi oameni care curg în acelaşi timp. În acelaşi ritm. Spre acelaşi loc. Curg unul în celalălt. O prietenie cu momente erotice.

Sunt clipe de nedefinit acelea când două suflete îşi vorbesc într-o limbă ce nu poate fi înţeleasă decât de ele, când tot ce-i omenesc tace.” Victor Hugo

 

Licenţa Creative Commons
Când două suflete își vorbesc de Atracţia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional.

2 Comments

 • Aura Nedelciu

  October 08, 10 2016 09:23:35

  Foarte frumos !!!Va citesc cu multa placere !Cu drag !

  • Atractia Succesului

   October 09, 10 2016 11:24:42

   Ma bucur! 🙂

Leave a Comment