Când iubești cu adevărat un om, îl iubești cu tot ceea ce ești tu, pentru tot ceea ce este el

Necondiționat. Dincolo de orice ce ți-ar putea mărturisi despre trecutul, prezentul sau viitorul lui.

Iubirea nu cunoaște bariere. Nu are nevoie de pretexte ca să înceapă.

Se strecoară în sufletul tău fără să știi cum, când sau de ce. Poți raționaliza motivele pentru care îți place o persoană, te atrage sau o găsești interesantă. Dar nu poți explica de ce o iubești. Pentru că iubirea există dincolo de ceea ce mintea concepe, imaginează sau înțelege. Iubești fără să îți propui, fără să te pregătești și fără să alegi. Și când o faci, nu o faci tu, ci ceva mai presus de tine. Nu trăiești tu iubirea, ci iubirea te trăiește pe tine. Te transformă în cel mai binecuvântat mod posibil. Te înalță. Te înnobilează. Te face să strălucești.

Când iubești un om, o știi. Pur și simplu, o știi.

Fie că o spui cu voce tare, fie că nu, întreaga ta ființa cunoaște acest adevăr și vibrează plină de fericire, bucurie și compasiune pentru tot ceea ce este el și pentru tot ceea ce ai devenit tu iubind acest om. Când iubești cu adevărat, rămâi deschis, ai răbdare și înțelegi înainte să ți se ofere explicații. Chiar și când te simți rănit, trădat sau confuz, iubirea continuă și își găsește calea înapoi, indiferent câte bariere, pretexte sau motive îți găsești să îi întorci spatele.

Iubirea este o binecuvântare. Indiferent când, unde sau cum te găsește.

Dincolo de adevărurile pe care le afli, complicațiile care pot exista sau persoanele din jur care se opun. Nimic nu oprește această energie. Ea continuă să te deschidă, să te transforme, să te maturizeze și să te înalțe.

Iubirea nu cunoaște limite. Doar orgoliul, rațiunea și frica o pot umbri. Dar dincolo de ele, ajungi să înțelegi că nu este o opțiune. Sufletul are propria rațiune și nu ține cont de logica nimănui. Când iubești cu adevărat un om, îl iubești cu tot ceea ce ești tu, pentru tot ceea ce este el. Fără să știi de ce, de când sau până când.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment