Ce este cel mai atrăgător la un bărbat poate fi și cel mai provocator

Când vorbim despre atracția și conexiunea cu un bărbat, fiecare femeie simte diferit ce anume o stimulează și captivează cel mai puternic. În funcție de valorile personale, etapa de viață, nivelul și direcția de dezvoltare, ne atrag calități diferite.

Dincolo de variabile însă, o femeie care lucrează cu ea la nivel mental și spiritual, este natural atrasă de ENERGIA pe care un bărbat o emană. Totuși, ce se trezește la nivel profund nu este întotdeauna și ușor de integrat.

Semnale subtile care atrag sau deconectează

Când întâlnești un bărbat pentru prima dată, scanerul tău energetic se activează automat, inconștient. Primești semnale subtile înainte de orice altă interacțiune cu el (același lucru este valabil și invers).

De fapt, tu continui să te simți atrasă, neutră sau deconectată de această energie pe tot parcursul relației cu un bărbat. Tot ce practică el – dincolo de aparențe – pe plan fizic, mental și sufletesc, se simte înainte să se prezinte. Înainte să afli alte detalii despre el.

Deschiderea și profunzimea cu care iubește…

Practica spirituală constantă…

Perseverența și capacitatea de a pătrunde straturile superficiale și zidurile unei femei…

Angajamentul profund față de propria direcție în viață…

Inteligența combinată cu simțul umorului…

Maturitatea emoțională…

Experiențele care l-au copt…

Încrederea în propria energie și integritatea…

… toate se simt intuitiv. Sunt forme de energie cu adevărat atrăgătoare.

Când atracția trece de nivelurile superficiale, armuri și sisteme de control

Este întotdeauna recunoscută și acceptată de la început atracția față de un astfel de bărbat? Nu.

Deși este reciprocă, se poate întâmpla fix opusul: chiar dacă îți atrage atenția la un anumit nivel încă de la primul contact vizual, tinzi să fugi de el sau să-l respingi. În acest caz, cel care va acționa asupra atracției va fi el. Și cel mai probabil vei continua o perioadă să îl ignori sau să-l eviți. De ce?

Nu pentru că joci jocuri, ci pentru că atracția și conexiunea dintre voi se face inconștient la un nivel profund, trecând de zidurile de suprafață, armuri și sisteme de control.

Chiar dacă ești o femeie care practică elevarea spirituală, genul acesta de conexiune poate declanșa inițial în interiorul tău instinctul de retragere și frică. Este natural.

Conexiunea cu un bărbat trezit spiritual are un potențial imens de transformare

Când începem o relație, venim cu un bagaj de experiențe și tipare emoționale atât pozitive, cât și limitative.

O atracție profundă față de un bărbat trezit spiritual poate provoca cele mai dificile limite, lucru care scoate la suprafață în mod natural instinctul de apărare și teamă. Totodată, o astfel de conexiune este însuflețită de un imens potențial de transformare și expansiune pe toate nivelurile.

Este o provocare puternică atât din punct de vedere psihic, cât și emoțional.

În același timp, este cea mai benefică, bogată și binecuvântată aventură de care poți avea parte în relația cu bărbatul tău. Și reciproca este la fel de intensă și frumoasă, iar despre asta vom vorbi într-unul din articolele viitoare. 

Între timp, mai poți citi și articolul meu 6 calități ale unui bărbăt atrăgător

 

Leave a Comment