Conexiunea dintre doua suflete

⭐️ Ceea ce doi oameni isi spun unul altuia si stiu numai ei; acele priviri incarcate cu energie care vin de la unul la celalalt si pe care doar ei le simt, le inteleg; acea tacere plina dintre cuvinte si conversatii; intuirea si asteptarea a ceva ce pluteste in aer precum incarcatura si zaduful dinaintea ploii intr-o zi fierbinte de vara; ceea ce nu este spus, dar se simte, se stie.


⭐️ Acea imbratisare care pentru tot restul lumii are aceeasi semnificatie, dar pentru ei alta; emotia si combustia unor gesturi simple, dar electrizante, pline de intimitate si tandrete, precum atingerea mainilor, caldura corpului, apropierea buzelor, sarutul ca exprimare a afectiunii, ca fuziune si preludiu; a respira acelasi aer.


⭐️ Conexiunea dintre doua suflete, dincolo de etichete, reguli, orgolii, asteptari, frici. Binecuvantare. Bucurie. Indragostire. Inflorire. Iubire in cea mai pura forma. Extaz. Puterea de a produce transformari magice in sufletul cuiva.


⭐️ Pentru ca oamenii simt oamenii. Si pentru ca atunci cand ne indragostim sufleteste, neconditionat, ne este permis sa vedem cu adevarat esenta, lumina si blandetea celuilalt.


⭐️ Se spune ca indragostirea orbeste si ca dupa dizolvarea acestei chimii, “revii la realitate” si vezi cum este “cu adevarat” cineva. As spune ca dezamagirile apar atunci cand trecem de la starea de indragostire neconditionata la asteptari, incrancenare, ghidarea si judecarea celuilalt dupa reperele societatii.


⭐️ Dincolo de relatia intima barbat-femeie, cu aceeasi deschidere si prospetime, putem vedea orice alt om din viata noastra. Poate nu 100% din timp, dar cu siguranta ne putem reaminti, reveni si recentra din nou si din nou in aceasta stare. Binecuvantare pura. Dincolo de ideea de bine sau rau.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Partajare în Condiții Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment