Conexiunile cu oamenii încep și se dizolvă la nivel energetic

Oamenii din viața noastră împărtășesc cu noi un câmp energetic comun care acționează ca un liant în plan subtil, unul aflat în continuă mișcare și transformare. Pe măsură ce acest liant își schimbă calitatea, intensitatea sau direcția de mișcare, se produc transformări la nivelul relațiilor și în plan fizic. Unele se aprofundează, altele se dizolvă, iar altele pur și simplu capătă noi semnificații.

Nimic nu trebuie forțat să se întâmple sau negat atunci când apare în viața noastră. Toate au un sens și un ciclu de viață propriu.

În mod invariabil, cu oamenii care urmează să aibă un impact profund și de durată asupra evoluției personale există legături mai complexe, mai greu de anticipat și uneori chiar mai dificil de înțeles. Nu le poți schimba ușor de câte ori simți nevoia. Ele au forță, profunzime, un anumit dinamism și inerție. Chiar dacă în plan fizic faci alegeri noi, în plan energetic lucrurile continuă așa cum sunt menite să continue. Până își împlinesc sensul. 

Degeaba alegi să intri într-o relație dacă la nivel subtil nu există suficientă putere de atracție (liantul despre care menționam mai devreme). La fel, poți alege să ieși dintr-o relație, dar dacă pe plan mental și emoțional magnetismul continuă să se amplifice, vei fi atras din nou și din nou către acea persoană din viața ta. Și ea de tine. Inevitabil.

Oricum ar fi, înveți să observi pe măsură ce treci prin aceste experiențe. Nu există altă cale. Nu poți fugi de ceea ce trebuie să se întâmple. Pentru că relațiile cu oamenii se creează mai întâi la nivel energetic și apoi în plan fizic. Încă dinainte să o știi. Pentru că fiecare dintre ele are un rost care trebuie împlinit.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Reply