Conexiunile cu oamenii încep și se dizolvă la nivel energetic

Oamenii din viața noastră împărtășesc cu noi un câmp energetic comun care acționează ca un liant în plan subtil, unul aflat în continuă mișcare și transformare. Pe măsură ce acest liant își schimbă calitatea, intensitatea sau direcția de mișcare, se produc transformări la nivelul relațiilor și în plan fizic. Unele se aprofundează, altele se dizolvă, iar altele pur și simplu capătă noi semnificații.

Nimic nu trebuie forțat să se întâmple sau negat atunci când apare în viața noastră. Toate au un sens și un ciclu de viață propriu.

În mod invariabil, cu oamenii care urmează să aibă un impact profund și de durată asupra evoluției personale există legături mai complexe, mai greu de anticipat și uneori dificil de înțeles. Nu le poți schimba apelând la rațiune și voință. Ele au forță, profunzime, un anumit dinamism și inerție. Chiar dacă în plan fizic faci alegeri noi, în plan energetic lucrurile continuă așa cum sunt menite să continue. Până își împlinesc sensul. 

Totul este energie. Astfel, alegi în zadar să intri într-o relație dacă la nivel subtil nu există suficientă putere de atracție, afinitate și chimie. La fel, îți poți propune rațional să rupi o relație, dar atât timp cât pe plan mental și emoțional magnetismul rămâne și chiar continuă să se amplifice, vei fi atras din nou și din nou către acea persoană din viața ta. Și ea de tine. Inevitabil. Cursul anumitor experiențe trebuie lăsat să curgă natural. 

Urmărește să observi și să înveți pe măsură ce treci prin aceste situații. Nu există altă cale. Nu poți fugi la nesfârșit de ceea ce trebuie să se întâmple. Relațiile cu oamenii încep la nivel energetic și continuă în plan fizic. Încă dinainte să o știi, pentru că fiecare dintre ele are un rost care trebuie împlinit.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment