Cu cât ești mai autentic, cu atât mai puternic strălucești

Pe măsură ce înaintezi în călătoria ta de maturizare și te observi tot mai sincer, înțelegi că cea mai sănătoasă alegere pe care o poți face este să rămâi autentic. Așa cum simți și îți dorești să fii în fiecare etapă de viață, folosindu-ți mintea spre concretizarea celor mai profunde valori personale.

Încercând să-ți modelezi personalitatea conform dorințelor celor din jur, nu faci decât să devii confuz cu privire la cine ești cu adevărat și după ce tânjește sufletul tău.

Oamenii din viața ta vin să te oglindească în diferite momente ale evoluției tale.

Când uiți acest lucru și începi să te schimbi în funcție de personalitatea fiecăruia, pierzi contactul cu ceea ce te poate face să strălucești: energia ta. Ești o combinație complexă și unică de vibrații, calități, resurse, temeri, moduri de a greși, moduri de exprimare, înțelegeri, dorințe, spontaneitate, rațiune și orice altceva care te definește pe tine. Doar pe tine.

Înțelegerea și asumarea libertății de a fi autentic sunt esența puterii personale.

A energiei irezistibile pe care o emani. A luminii și frumuseții tale. A intensității și profunzimii amprentei tale energetice. Este valabil atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

În aceeași măsură, cel mai frumos și benefic dar pe care îl poți face celor din jurul tău este să rămâi conectat cu ceea ce simți. În felul ăsta, fiecare dintre oamenii importanți din viața ta știu în ce mod se pot raporta la tine. Știu ce fel de relație pot stabili cu tine. Iar tu știi cu cine rezonezi, pe ce nivel și în ce fel.

Cu cât ești mai loial propriilor trăiri și drumuri pe care simți să le urmezi, cu atât mai ușor atragi oamenii potriviți.

Este valabil în orice domeniu de viață. Fie că este vorba despre prieteni, parteneri de afaceri sau despre partenerul de viață. Lucrează cu tine însuți să devii ceea ce îți dorești tu să fii, onorează-ți chemările, îndrăgostește-te de propria esență și celebrează energia pe care o emani.

Este cel mai frumos și puternic mod în care poți fi prezent în viața unui om important pentru tine. Fiindu-ți loial ție, îi ești loial lui. Indiferent pe ce nivel și sub ce formă. Amprenta ta energetică atrage, inspiră, îndrăgostește și hrănește acea persoană care la rândul ei este autentică și conectată cu propria esență.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

4 Comments

 • anonim

  November 05, 11 2017 06:26:45

  odata cu trecerea anilor!

 • anonim

  November 05, 11 2017 06:26:26

  bineinteles ca viata ne da putere curaj

 • anonim

  November 05, 11 2017 06:25:24

  deci puterea lui dumnezeu a fost tot timpul pe pamant nu numai acum dintotdeauna sa o ducem mai bine poate mult mai bine sa uitam astfel de greutatile care ne inconjoara in viata de zi cu zi!

 • anonim

  November 05, 11 2017 06:21:07

  fii deci omul care vrei sa fii in viata! nimeni nu trebuie sa incerce sa te schimbe daca tu vrei sa fii asa daca vrei sa faci schimbari le faci tu si gata nu trebuie sa iti spuna cineva sa te schimbi cand o poti face chiar tu singur de unul singur nu sa iti spuna cineva sa te schimbi poate ca acea persoana ti-a spus zis in nenumarate randuri ca nu poti sa faci nimic in viata! ei bine gresit iata ca dumnezeu este alaturi de tine si te ajuta in momentele grele astfel sa nu simti nevoia sa cazi ci sa te ridici in ziua de astazi dar chiar si in trecut nimic nu s-a putut fara puterea lui dumnezeu

Leave a Comment