Cum poți contribui la fericirea celorlalți oameni

Să faci parte din motivele pentru care un om se simte inspirat și fericit este un sentiment unic. Relațiile importante din viața noastră sunt o sursă bogată de energie pozitivă. Pe măsură ce aprofundăm conexiunile cu persoanele la care ținem, devenim tot mai motivați să contribuim la dezvoltarea și starea lor de bine. Este natural. Însă înainte să poți inspira și face fericit pe altcineva, trebuie ca tu însuți să fii cu adevărat fericit!

Deschiderea și disponibilitatea de a cultiva frumusețea unei relații se nasc din grija față de propria persoană. Dacă tu te preocupi să-ți dezvolți propriile resurse și să le valorifici cât mai benefic pentru tine, starea ta de mulțumire va inspira și pe cei din jur. O parte din vibrațiile tale pozitive îi va atinge și pe ei.

Poți contribui la fericirea oamenilor care contează cu adevărat pentru tine (și fără să o știi, și a multor altor oameni) fiind tu însuți aliniat la propriile valori și rămânând loial proiectelor tale personale.

Orice te inspiră și îți priește este un dar pe care ți-l faci ție și celor din jur.

Acest lucru se explică prin faptul că fericirea este o stare puternică și se transmite. Se propagă cu viteză maximă, atinge și transformă oameni. Indiferent de situația în care se află un om, când petrece timp în compania unei persoane pline de energie pozitivă și poftă pentru propria viață, se simte inspirat. Ceva în interiorul lui se schimbă la nivel energetic și apoi, și la nivel mental.  

Sănătatea emoțională, plăcerea de a lucra la împlinirea propriilor visuri, dorința de a te dezvolta cât mai bogat, obiceiul de a te reconecta cu tine însuți la finalul fiecărei zile și recunoștința pentru tot ce îți oferă viața sunt câteva dintre modalitățile prin care poți crește vibrația altui om. Ideile și trăirile pozitive intense au capacitatea de schimba chiar și oamenii care cred că se află în situații fără ieșire. Pentru că așa contribuim la fericirea persoanelor din viața noastră, fiind noi înșine fericiți și prezenți în relațiile cu ei.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment