Cum recunoști un om cu influență pozitivă asupra ta

Relațiile dintre oameni sunt complexe. Și în același timp simple. Cu siguranță, frumoase, chiar și atunci când ne solicită. Dincolo de natura sau contextul relației cu un om, există o energie de fond care ne spune cu ce fel de influență intrăm în contact.

Există două situații distincte în care poți întâmpina dificultăți în relații.

În prima situație, o persoană pesimistă care se plânge mai mereu, setată pe critică sau în mod constant furioasă te poate face să te simți rău. Și nu-ți trebuie un nivel dezvoltat de intuiție ca să-ți dai seama că ceva nu e în regulă. O relație cu un astfel de om, indiferent de natura ei, devine toxică. Te poate trage în jos. Dacă persoana în cauza nu este deschisă la ideea de gândire pozitivă și dezvoltare personală, este posibil să rămână blocată în negativitate mult timp. Și să-ți strice și ție buna dispoziție ori de câte ori are ocazia, cu sau fără intenție. Asta dacă nu ai puterea sau voința să te retragi din relație.

În al doilea caz, poate fi vorba despre o relație dificilă cu un om bun cu care nu te(mai) afli pe aceeași frecvență. Poate fi o relație importantă, personală sau profesională. Deși niciunul dintre voi nu transmite mesaje negative, poți resimți interacțiunea cu el ca fiind nepotrivită sau solicitantă, uneori fără să conducă la rezultate constructive. Incompatibilitate. De cele mai multe ori, poate fi vorba despre personalități diferite, mentalități sau interese opuse. Toate reunite pe fondul unei incompatibilități energetice. Totuși, o astfel de relație se poate îmbunătăți. Poți învăța să scoți ce e mai bun din ea atât cât e posibil. Acest lucru te ajută să-ți dezvolți calități precum răbdarea, compasiunea sau toleranța. În schimb, îți va solicita poate ceva mai multe resurse decât ești uneori dispus să investești.

Și sunt și acei oameni cu care vibrezi pe aceeași frecvență. Natural. Compatibilitate de fond. O conexiune energetică resimțită din ambele părți. Un om cu care te simți în largul tău, deși nu-l cunoști decât de 5 minute. De la care simți multă energie pozitivă. Îți trezește zâmbetul pe buze ori de câte ori interacționați sau îți apare în gând, sentiment pe care îl trezești la rândul tău în el. O stare de bine.

Indiferent de natura relației, un astfel de om te inspiră în cele mai binecuvântate moduri. Este natural să produci transformări profunde în interiorul tău este atunci când te conectezi cu un alt om care te energizează. În prezența căruia te simți viu, receptiv și motivat să fii cât mai bun. Relația cu un astfel de om te face să radiezi. Să crești. Nu doar pentru că el este un om bun, ci pentru că vă conectați.

Poate fi chimie la nivel mental și sufletesc. Atracție. O astfel de relație nu este neapărat lipsită de provocări. Te poate solicita. Pot exista obstacole, bariere și blocaje de dizolvat. Dar întotdeauna ele te vor conduce spre transformări benefice pe care nu le-ai fi putut face de unul singur. Legătura cu acest om are cu adevărat o influență pozitivă asupra ta, iar el nu intră niciodată întâmplător în viața ta. 

Relațiile au o frecvență de bază care revelează scopul lor profund și mecanica prin care cei doi parteneri urmează să se transforme. (Penney Peirce)

Licenţa Creative Commons

Cum recunoști un om cu influență pozitivă asupra ta de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

2 Comments

Leave a Comment