Cuvintele sunt un fel de a iubi mintea unui om

Comunicare. Chiar și când ne propunem să nu comunicăm, transmitem un mesaj. Acela că nu dorim să spunem nimic. Iar asta spune ceva.

Cuvintele transmit trăiri. Părți din cel care le folosește. Energie.

Cuvintele nu sunt inofensive. Au o fascinantă capacitate de a transforma. O întrebare într-un răspuns, o intenție pozitivă într-un mesaj nepotrivit sau un gând într-o emoție. Depinde de tine. De cum ești tu în interior. Așa cum ochii reflectă sufletului omului, cuvintele reflectă tot ce este el. Tot ce simte, tot ce gândește, ce vrea, ce știe și ce nu știe. Sunt un fel de a iubi mintea altui om.

Cuvintele construiesc sau distrug. Prietenii, relații, destine. Caractere și vieți întregi. Depinde cu ce fel de energie sunt încărcate. Depinde de inima omului și de intenția cu care sunt folosite. Fiecare cuvânt este un univers. Așa cum fiecare privire este un loc unic de întâlnire între doi oameni. O lume cu sens. Un preludiu al faptelor.

 

Licenţa Creative Commons
Cuvintele sunt un fel de a iubi mintea altui om de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional.

1 Comment

Leave a Reply