Dacă încă e în sufletul tău, merită riscul

Nu are nicio logică. Dacă ar avea, nu ar persista în mintea și inima ta. Nu te-ar schimba cu adevărat. Nu te-ar motiva să îți extinzi orizontul, să îți dezvolți curajul de a-ți asculta sufletul, de a fi așa cum ești cu adevărat: magnific, altfel, în continuă transformare, în contact cu propria esență, creatorul experiențelor personale.

Cele mai mari binecuvântări ale vieții nu sunt raționale și nici sigure. Sunt intuitive.

Luni, ani de zile în care a rămas în sufletul tău. Un om, o destinație, o idee, o trăire, o chemare.

Indiferent despre ce este vorba, poate în acest timp ai continuat să îți trăiești din plin viața de zi cu zi, îmbrățișând ceea ce este, păstrând în interiorul tău energia acelei persoane sau a acelui vis pentru momentul în care vei putea face saltul, transformându-ți radical circumstanțele.

Poate pentru că nu avea niciun sens și nu se potrivea în puzzle-ul tău deja construit, ai dat la o parte acea chemare, continuând să te convingi că nu îți este necesară.

Poate te-ai luptat ani de zile cu atracția către “fructul interzis”, încercând să faci ceea ce este corect, sigur și bine pentru toți cei implicați.

Poate în tot acest timp ai ales cea mai potrivită cale și ești aliniat pe deplin cu ce a presupus respectiva opțiune.

Dar a rămas totuși în mintea și sufletul tău.

Undeva liniștită pe fond, o energie pregnantă în care te regăsești, familiară, profundă și complexă. Un loc secret în care revii din când în când și care te încarcă pozitiv, îți aduce zâmbetul pe buze și îți face ochii să strălucească.

Sau o energie pasională care te trăiește zi de zi, te consumă și în același timp te îmbogățește, în jurul căreia gândurile și emoțiile tale gravitează, o nevoie stringentă de a fi în contact sau de a experimenta ce îți dorești cel mai mult, un dor arzător, o chemare care nu poate fi stinsă cu nimic altceva și spre care tinzi mereu, indiferent ce se întâmplă în viața ta.

O astfel de conexiune, vis sau nevoie are obiceiul de a ieși la suprafață din nou și din nou, până când se trăiește ce este de trăit. Până când își împlinește scopul inițial pentru care a apărut în lumea ta interioară.

În momentul în care oportunitatea apare și circumstanțele o cer, fă saltul în necunoscut. Asumă-ți riscul. Fă schimbarea de care este nevoie, indiferent cât de dificil ar fi procesul. Ai încredere totală că acea chemare are un sens și te ghidează către o binecuvântare mai mare și o versiune mai bună a ta însuți.

Nu are logică, este intuitiv. Ceea ce vrei cu adevărat te vrea înapoi. Întotdeauna. Este doar o chestiune de timp, sincronizare și curaj.

Tu alegi.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment