De ce are nevoie o femeie ca să înflorească și să radieze

Indiferent că alege să fie pe cont propriu până întâlnește bărbatul potrivit pentru ea sau se află deja într-o relație împlinitoare, o femeie care practică atât calea dezvoltării personale, cât și a maturizării spirituale își cunoaște nevoile și potențialul. 

De-a lungul propriei călătorii înțelege că atrage ceea ce este, în funcție de fiecare etapă a vieții și a evoluției sale emoționale. De aceea, practica fundamentală pe care o cultivă este să devină tot mai autentică (am vorbit aici despre autenticitate) și să-și dezvolte tot mai bogat atât resursele intelectuale, cât și emoționale și spirituale.

Ea înțelege că în relațiile cu cei din jur aduce valoare prin ceea ce este în interior, de aceea își dezvoltă constant propriul potențial.

O astfel de femeie înflorește și radiază atunci când are parte de relații sănătoase, afecțiune, comunicare deschisă, fuziune și proiecte personale împlinitoare. Bărbatul care îi devine partener contribuie și îmbogățește fericirea ei prin ceea ce este el, iubire, energie masculină vibrantă și prin dăruirea lui totală. Împreună, ei își clădesc propriul drum, construiesc proiecte care contribuie la binele celorlalți, se inspiră reciproc să evolueze personal și spiritual, se simt natural unul în compania celuilalt, au parte de activități care îi încarcă sufletește și se bucură împreună de plăcerile și bogăția vieții.

Fie că păstrează viziunea iubirii reciproce profunde până cunoaște acest bărbat, fie că l-a întâlnit deja, femeia aspiră să experimenteze viața tot mai plenar conform propriei naturi interioare. Să își continue ascensiunea spirituală și să devină tot mai mult o prezență care inspiră și atrage frumusețe, iubire, calm și energie pozitivă.

Indiferent de obstacolele pe care le întâlnește pe parcursul călătoriei sale, indiferent ce alegeri fac cei din jurul ei și dincolo de propriile temeri, convingeri limitative și greșeli, această femeie lucrează cu perseverență în direcția dorită.

Citește și CUM POATE O FEMEIE SĂ FACĂ UN BĂRBAT SĂ ÎNFLOREASCĂ

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment