De la experiențe dificile la o relație autentică

Fiecare om își dorește să atragă persoana potrivită pentru o relație constructivă și longevivă. Dacă nu ai întâlnit încă acest om, profită de solitudine. Lucrează cu tine să devii tu însuți genul de persoană pe care vrei să o păstrezi în călătoria ta.

 

Cheia trecerii de la experiențe dificile la o relație autentică

Prin natura ei, viața este plină de frumusețe și când ești singur, și când te afli în relația potrivită. Tot ce experimentezi până să întâlnești omul aliniat cu tine este motorul maturizării tale mentale și emoționale. Sunt experiențe bogate care te conectează tot mai profund la propria esență. Când le trăiești conștient și îți clarifici valorile fundamentale, atragi ceea ce vrei.

Cheia trecerii de la experiențele dificile către o conexiune autentică din care se poate dezvolta o relație sănătoasă ești TU. Relația ta cu tine însuți, cât de plin de iubire ești și cât de multă încredere ai în propriile resurse sunt punctele tale esențiale de atracție.

 

Dacă tu nu crezi că meriți iubire, nu poți vibra pe frecvența ei

Scopul pentru care doi oameni maturi aleg să construiască împreună o relație este pentru că își pot îmbogăți reciproc viața. Își aduc un plus de valoare unul celuilalt. Ambii sunt persoane integre, lucrează continuu cu ei înșisi, își folosesc mintea în mod sănătos și vibrează pe aceeași frecvență. Astfel, ei intră în relație centrați, deschiși și plini de resurse.

Mulți dintre oameni caută asigurări de la ceilalți pentru ceva ce ei înșiși experimentează rareori sau niciodată în interiorul lor. Dacă un om nu crede că este capabil sau atrăgător, nu crede că merită să fie iubit sau că este valoros, atunci el va căuta tot timpul pe cineva care să îi spună că este astfel. Connirae Andreas, Steve Andreas

Puterea de atracție pornește din interior

Nu există un dar mai bogat și mai profund pe care îl poți face partenerului tău (actual sau viitor) decât cea mai împlinită și autentică versiune a ta. Ești o ființă complexă, cu calități infinite și o putere extraordinară de a străluci. Energia ta interioară este modul profund în care vibrezi și te conectezi cu un alt om.

Cultivă în mod constant tot ce este mai bun, mai sănătos și mai puternic în interiorul tău și vei atrage un partener la fel de bogat spiritual, deschis și plin de iubire ca și tine.

 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment