Despre răbdare, oameni care te schimbă și momente date

Sau despre încredere.

În faptul că lucrurile importante sunt date în viață cu rost. Ce este pentru noi se întâmplă firesc. La un moment dat. Prin oameni, evenimente, sincronizări, idei sau lucruri care se manifestă în lumea noastră. Prin impulsuri și intuiție. Prin noi. Treaba noastră este să avem răbdare. Și să lucrăm zi de zi ca să ne apropiem progresiv de cea mai bună variantă a noastră. Pentru că nu atragem automat doar lucrurile pentru care acționăm, ci și pe acelea care ne oglindesc lumea interioară. Ca o combinație între destin și liber-arbitru.

Când se produc transformări semnificative în viața noastră s-ar putea să nu ne simțim confortabil. Dar este semnul că se întâmplă ceva care ne va marca istoria personală. Și ne va schimba în cel mai bun mod posibil.

Lucrurile astea se simt. Fără să înțelegi rațional, anticipezi intuitiv că omul pe care tocmai l-ai văzut pentru prima dată în viața ta și care te privește lung în ochi te va schimba. Pentru că te atinge în alt mod decât o fac privirile celorlalți. Și pentru că e reciproc.

Fără să-ți poți explica de ce, simți că impulsul de a suna pe cineva nu-ți aparține, se manifestă prin tine, nu de la tine. Și uneori fără să ai dovezi palpabile, știi în sufletul tău că vei găsi lucrul pe care îl credeai pierdut. Că, într-un fel sau altul, se va întoarce la tine. Și îl găsești.

Fructele coapte cad singure. Și sunt dulci.

Așa e și cu oamenii care îți schimbă viața. Și cu lucrurile importante. Se pun în mișcare la momentul potrivit. Cu noi, prin noi și pentru noi.

 

Licenţa Creative Commons
Despre răbdare, oameni care te schimbă și momente date de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

1 Comment

Leave a Comment