Doi oameni care se conectează pe frecvența lor de bază

Relațiile dintre oameni sunt naturale. Sau ar trebui să fie. Fiecare dintre noi vibrăm pe anumite note, într-un anumit mod, precum instrumentele. Și ne atragem reciproc în funcție de afinități, idealuri, lecții pe care le putem învăța și lucruri pe care le putem construi împreună.

Fiecare interacțiune este diferită. Cu fiecare persoană pe care o întâlnim rezonăm și ne conectăm pe un anumit nivel. Nu răspundem în același mod tuturor oamenilor din viața noastră și este firesc să se întâmple așa. Felul în care părinții tăi te cunosc este diferit de cel în care te percepe partenerul de viață sau colegul de birou. În funcție de context și de omul cu care relaționăm ne sunt activate anumite părți din noi. Cu cineva poți discuta cele mai nebunești idei pe care n-ai putea să le spui nimănui. Cu altcineva te-ai putea conecta pe un nivel sufletesc într-un mod unic, irepetabil.

Oamenii se atrag în mod natural din diferite motive și cu diferite scopuri.

Dacă o relație cu un om înseamnă ca tu să-ți pui în umbră cea mai puternică chemare, să fii altcineva decât simți că ești, să îți negi adevărul sau nevoile autentice, să faci eforturi pentru a te ridica la nivelul așteptărilor celuilalt, atunci acea relație nu e pentru tine. Și dacă a-ți fi loial ție însuți și dorințelor celor mai profunde determină omul de lângă tine să se îndepărteze, lasă-l să plece.

O relație în care doi oameni nu mai vibrează pe aceeași frecvență, nu mai sunt conectați în mod autentic și descoperă că simt să experimenteze viața în moduri diferite, nu poate produce decât suferință, sufocare și blocaj emoțional. Siguranța și confortul nu înseamnă întotdeauna fericire.

Credem că relațiile sunt complexe și necesită eforturi constante. Parțial adevărat. În virtutea acestei convingeri, mulți oameni ajung să se piardă pe ei înșiși, încercând să facă relația lor să meargă. Îi recunoști când ii vezi. Li se citesc în ochi golul, lipsa poftei de viață și rutina cronică. Dar dacă îți schimbi puțin focalizarea, vei întâlni și oameni care emană o energie autentică și caldă alături de partenerii de viață. 

Două persoane spirituale care se conectează pe frecvența lor de bază se atrag reciproc puternic, indiferent de obstacole. Ceea ce le aduce împreună este o legătură care există pe toate nivelurile – fizic (chimie), mental și emoțional. Acești oameni se simt bine unul în prezența celuilalt, râd împreună, pot discuta cu ușurință despre orice și pe măsură ce se cunosc mai intim devin tot mai greu de separat.  A-și împărtăși viețile unul cu celălalt este cel mai natural lucru pe care îl pot face. Ambii își doresc să se armonizeze, mai presus de diferențele de opinii sau alte dificultăți. În prezența lor vei simți întotdeauna o energie calmă și hrănitoare. Un spațiu în care te poți destinde și relaxa. Un spațiu care inspiră. 

Compatibilitatea profundă dintre două suflete începe cu sentimentul familiarității și al încrederii totale, respectiv cu intuiția că se cunosc  de-o viață.

Licenţa Creative Commons
Doi oameni care se conectează pe frecvența lor de bază de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

4 Comments

 • S.CLAUDIA

  March 31, 03 2019 06:39:43

  Superb.

  • Atractia Succesului

   April 02, 04 2019 12:41:12

   Claudia 🙂

 • Aura Nedelciu

  October 08, 10 2016 09:26:57

  Exceptional!!

Leave a Comment