Energia îndrăgostirii nu este niciodată firavă și nu cunoaște imposibilul

Atunci când se face în forță, cu mintea, sufletul și trupul, îndrăgostirea transformă. Oameni, circumstanțe și posibilități.

Iubirea care ia naștere treptat din starea de îndrăgostire și din tot mai multă intimitate nu este firavă și nici limitată. Este o forță care iese la suprafață indiferent cât de puternic este suprimată, ignorată sau împiedicată de circumstanțe exterioare.

Îndrăgostirea prin toți porii, fizici și sufletești, este iubire, iar iubirea se simte întotdeauna. 

Nu se confundă niciodată cu jocuri, politețe sau prietenie.

Își găsește calea indiferent de timp sau distanță.

Când este reciprocă, iubirea de care sunt trăiți îndrăgostiții amplifică tot ce este mai frumos în fiecare dintre ei. Îi transformă cu răbdare în cea mai bună versiune a lor.

Iubirea nu este nici plăpândă, nici alunecoasă. În prezența ei, nu poți decât să te deschizi, iar asta îți este clar ori de câte ori privești în ochi persoana de care ești îndrăgostit.

Nu-ți face niciodată griji că iubirea se poate pierde. Dacă există, va înflori tot mai mult și va crea tot mai multă apropiere.

Va face ca circumstanțele să se potrivească. 

Trebuie doar să o lași să fie. Să crezi în ea pentru că energia îndrăgostiților nu este niciodată firavă. Este o forță. Este Marele Învingător.

 

Licenţa Creative Commons
Energia îndrăgostirii nu este niciodată firavă și nu cunoaște imposibilul de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment