Femeia îndrăgostită

Inima unei femei îndrăgostite se dilată, îşi pierde contururile şi începe să iubească locuri, oameni, melodii şi obiecte care au legătură cu el. Dacă circumstanţele o împiedică să-şi manifeste afecţiunea, îi va spune ce simte. Pentru că îşi doreşte ca el să se ştie iubit. Cel mai bun. Adorat, dincolo de proiecţiile unei inimi aprinse.

Ochii unei femei care iubește sunt clari și plini de strălucire pentru că îl văd pe el.

Femeia puternică, sigură pe capacităţile ei devine vulnerabilă în prezenţa lui. Continuă să aibă încredere în ceea ce este și totodată se simte expusă când rămâne doar cu el. Pentru că este deschisă, iar acest bărbat poate vedea dincolo de calmul aparent atunci când o privește. O simte, chiar dacă el însuși devine vulnerabil. Dar tocmai asta este frumos când doi oameni se plac.

Femeia îndrăgostită iubește. Pentru că se îndrăgostește cu sufletul, cu mintea și apoi cu trupul. Pentru că nu cunoaște altă cale.

O femeie îndrăgostită este copil, amantă desăvârșită, mamă și prietenă.

Este pentru el sursă de lumină și motivație, iar ea simte asta. Surprinde prin amestecul de blândețe și sălbăticie, emoții, neîndemânare, maturitate emoțională, profunzime, bucuria pe care și-o manifestă ca un copil și naturalețea cu care dăruiește.

Știe ce vrea și nu este dispusă să accepte mai puțin de la bărbatul pe care îl iubește. Pentru că îl vrea cu totul, îl vrea îndrăgostit de ea fără remediu, îl dorește din cap până în picioare și vrea să fie bărbatul ei doar dacă știe și el la fel de clar ce vrea: pe ea.

Când iubește, femeia renunță la rațiune, dar își păstrează aspirația cea mai profundă: aceea  de a fi adorată, privită, cucerită cu perseverență și iubită cu atingeri, cuvinte și dăruire sufletească. De a fi a lui. Prioritatea lui, bucuria lui, ideea lui de intens, căutarea și destinația lui. Pentru că el este al ei. Soarele ei, locul ei și sursa ei de liniște.

 

Licenţa Creative Commons
O femeie îndrăgostită de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internațional .

Leave a Reply