În spațiul tăcerii

De ce ne sperie? Tăcerea când suntem singuri, tăcerea când suntem doi. De ce ne agățăm cu încăpățânare de ideea că legăturile dintre suflete se construiesc prin cuvinte? Cuvinte care sunt de fapt doar instrumente de seducție a minții. La fel cum ele nu construiesc conexiuni sufletești, nici nu distrug deopotrivă. Conexiunile sunt. Pur și simplu. Dacă sunt.

Tăcerea este spațiul ideal de cultivarea a oricărei conexiuni sufletești sau mentale autentice. Cuvintele pot înfrumuseța sau urâți o relație, dar nu pot construi sau distruge ceea ce două suflete experimentează. Cuvintele pot măguli sau răni orgoliul. Dar tăcerea? Circumstanțele m-au învățat că tăcerea emană adevărata forță a sufletului, sporește claritatea și prezența ta în tine însuți sau alături de altcineva.

Cuvintele au timpul lor și când le vine rândul ele creează efecte.

Totuși, am învățat că testul unei relații bune (fie ea de prietenie sau conviețuire) este ce rămâne când partenerii tac. Când două suflete sunt compatibile, tăcerea lor este plină de vitalitate și le sporește astfel conexiunea. Asta pentru că tăcerea este plină. Dacă partenerii rămân goi când tac împreună, nu au ce să-și spună nici când își vorbesc. No connection available.

Există în lume un om pentru care ai traversa oceane doar ca să fii lângă el când tace?

 

Licenţa Creative Commons
În spațiul tăcerii de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

2 Comments

  • Aura Nedelciu

    October 05, 10 2016 03:55:04

    Da !Exista !!!

  • LoveHeimer

    April 29, 04 2014 08:32:43

    Exista momente cand e bine sa taci si altele cand sa te exprimi…amandoua starile au un farmec aparte atat luate individual, cat si combinate….parerea mea e ca trebuie doar sa simti care e momentul potrivit pentru a face switch intre cele doua 🙂

Leave a Reply