Înainte şi după o întâlnire care trebuia să se întâmple

Aşa înţelegi cât de mult înseamnă un om în viaţa ta. Prin faptul că întâlnirea şi timpul petrecut împreună au delimitat cumva percepţia ta – înainte de el şi după el. Iar asta este mai uşor de înţeles când schimbările se produc într-un timp scurt. Şi ştii că vor rămâne.

Se spune că oamenii meniţi să se întâlnească produc transformări puternice unul în celălalt încă din primele momente de interacţiune. Cu ce scop, în ce direcţie şi pentru ce destinaţie… nu le este clar. Cel puţin, nu raţional.

Ştii că cineva este important pentru tine când simţi că prin felul lui de a fi te inspiră. În cel mai bun şi mai frumos mod posibil. Te inspiră să vrei mai mult, să fii mai mult şi să poţi mai mult.

Înţelegi valoarea unui om în viaţa ta când în prezenţa lui plină de iubire nu poţi fi decât tu însuţi. Cu tot ce eşti tu.

Când rămâne prezent, chiar şi în momentele dificile.  Cu tot ce este el.

Înţelegi că tu atragi întotdeauna ceea ce eşti pregătit să trăieşti. Ce îţi trebuie ca să creşti. Iar de crescut… creştem mereu. Indiferent de vârstă.

Înainte şi după întâlnirea care trebuia să se întâmple. Delimitarea este clară atunci când schimbările produse în tine rămân. Când ştii că nu mai poţi fi cel de dinainte. Iar acest lucru este o binecuvântare. O dovadă vie că doi oameni se pot transforma reciproc cu iubire. Cu ce trezesc unul în celălalt Şi cu ceea ce sunt. Fără să-şi propună, fără să ştie de ce. Dar ştiu pentru ce.

 

Licenţa Creative Commons
Înainte şi după o întâlnire care trebuia să se întâmple de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment