Întâlnire fără preaviz

Momentele când simți pe cineva în zonă înainte să-l întâlnești.

Momentele când de la distanță te simți privit și îți îndrepți instinctiv ochii spre acel loc ca să realizezi că… este. Acele clipe când privirile se intersectează și contactul vizual este mai viu și mai plin decât oricând. Plin de plăcere. Plin de tot ce ești. Acele clipe care știi că vor dura o viață.

Momentele când totul în jur dispare și timpul îngheață.

Când schimbul de replici nu mai are importanță, pentru că ești vrăjit de un altfel de limbaj. Când mintea se oprește și nu știi ce să mai spui. Când oricum nu mai contează ce spui pentru că ochii nu se mai dezlipesc și te simți bine în locul ăla. Nu doar pentru că-ți place, dar și pentru că te simți dorit.

Acele momente când priveşti cu ochi limpezi și-ți place ce vezi. Când înțelegi cu adevărat semnificația cuvintelor “atunci când eşti fericit, mintea tace.”

Out beyond ideas of rightdoing and wrongdoing, there is a field. I will meet you there. ~ Rumi

 

Creative Commons License
Întâlnire fără preaviz by Atractia Succesului is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

3 Comments

 • Tudor

  July 13, 07 2014 01:00:16

  Viata e o insiruire de momente. Cand ne uitam in urma pe astea ni le amintim. Daca avem curaj sa credem in bogatia vietii vom trai multe momente care ne taie respiratia. Felicitari pentru cum le traiesti!

 • Lucy Visinescu

  July 13, 07 2014 12:54:16

  Frumos 😉

  • atractiasuccesului

   July 13, 07 2014 12:38:06

   🙂

Leave a Reply