O legătură puternică între doi oameni se construiește în timp

O relație cu un om la care ții se îmbogățește în timp. În minte și în suflet. Dincolo de așteptări, proiecții personale, putințe și neputințe sau moduri diferite de a gândi.

Pe fondul unei afinități reciproce, doi oameni se pot conecta pe mai multe niveluri. Dar asta este doar o parte din relația lor. Respectul reciproc, admirația și dorința de a îmbogăți ce au împreună sunt mai puternice decât diferențele de opinii, așteptările neîmplinite sau perioadele de criză.

O prietenie la care ții este o sursă de energie pozitivă și inspirație.

Dacă ambele persoane lucrează conștient la relația dintre ei, în timp se creează o conexiune tot mai puternică și mai frumoasă. Chiar dacă lucrurile devin uneori dificile sau delicat de abordat, acești oameni reușesc cumva să se mențină conectați. Să construiască la relația lor. Pentru că ceea ce contează cu adevărat sunt dorința de a se accepta reciproc așa cum sunt și punctele în care ei vibrează pe aceeași frecvență.

În raportul cu un om important pentru tine, dacă te simți rănit sau nu înțelegi ceva, îți iei timpul necesar să revii la gânduri pozitive. Este esențial ca în mijlocul celor mai confuze perioade să îți reamintești că nu știi ce să crezi despre un lucru. Și pentru că nu știi ce să crezi, nu poți eticheta.

Chiar și când motivele par a fi clare, când celuilalt pare să nu-i pese, ai răbdare totuși să-i studiezi comportamentul în continuare. Să înțelegi direcția în care lucrează el. Dacă într-adevăr ține la tine ca om, ca prieten, ca iubit, ca frate, ca indiferent ce, va face diferite lucruri prin care să îți arate asta. S-ar putea să nu-ți arate în modul în care te aștepți tu, dar îți va transmite în felul lui. Respectându-ți spațiul, rămânând conectat cu tine într-un fel sau altul, având răbdare, făcând ceva important pentru tine fără să aștepte nimic în schimb, fiind acolo când îl cauți.

Dincolo de toate, cea mai importantă și stabilă calitate pe care o poate aduce în relația cu tine este să rămână el însuși, conectat cu emoțiile lui și loial propriilor valori. În acest fel rămâne autentic și în raportul cu tine. 

Așa cum spuneam mai devreme, timpul este un factor esențial în dezvoltarea unei legături puternice. Rămâi deschis să înțelegi mai mult, să simți mai mult și să te apropii mai mult de un om. Dacă și el lucrează în aceeași direcție ca și tine la relația voastră, acest lucru se observă în timp.

3 Comments

 • Seruah

  October 09, 10 2016 08:44:59

  O legatura puternica se poate construi intr-o secunda doar oricat de greu s-ar construi si oricat de puternica ar fi se dezleaga incet incet daca aceasta nu este intretinuta.. 🙁

  • Atractia Succesului

   October 09, 10 2016 11:28:11

   De acord. Afinitatile pot aparea in primele secunde de interactiune. De acolo, prietenia lor depinde de ei insisi.

 • Aura Nedelciu

  October 08, 10 2016 11:01:23

  Super!!!💗

Leave a Reply