Oamenii care iubesc strălucesc indiferent ce fac

Iubirea care se naște din rezonanță profundă cu celălalt pe nivel mental, emoțional și fizic te face să înflorești. Este una dintre cele mai puternice energii Univers, capabilă să dizolve orice obstacol. Odată trezită, te trăiește. Se exprimă prin tine ca strălucire, creativitate, motivație și charismă. Continuă să o cultivi și onoreaz-o! 

Încrederea în potențialul iubirii

Faptul că tu rezonezi plenar cu un alt om și el rezonează în aceeași măsură cu tine înseamnă că v-ați atras reciproc în virtutea tiparelor energetice comune. Practică în mod constant abandonarea și încrederea în potențialul iubirii. Dincolo de rațiune sau frică, dincolo orice crezi că te-ar putea răni.

Oamenii care iubesc sunt susținuți din plin în tot ce își propun

Când ajungi să vibrezi prin fiecare celulă, înțelegi de ce a fost nevoie să continui practica deschiderii. Înțelegi cum îl poți îmbogăți pe celălalt și cum te îmbogățește el pe tine. Conexiunea profundă cu alt om, îndrăgostirea și iubirea sporită prin dăruire deplină sunt cel mai puternic catalizator de energie. Atât tu, cât și partenerul tău sunteți susținuți din plin în orice vă propuneți.

Iubirea este o forță, una dintre cele mai puternice

Motiv pentru care te trece întâi prin foc. Îți pune la grea încercare puterea de a-ți folosi mintea în mod constructiv când nimic nu are sens, curajul de a da drumul, răbdarea de a lăsa timpul să-și facă magia, încrederea în propria intuiție, capacitatea de a te abandona total în plin necunoscut, perseverența de a înainta în incertitudine, forța de a rămâne atunci când îți este cel mai frică și nebunia de a te deschide când riscul de a fi rănit este la fel de mare ca cel de a fi iubit.

Când tu și partenerul tău treceți prin zidurile de foc ale iubirii și dincolo de ele vă conectați mai profund decât erați înaintea lor, știți că meritați din plin toată frumusețea, puterea și binecuvântarea pe care le simțiți. Meritați să străluciți mai puternic decât oricând!

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment