Oamenii nu se înțeleg întotdeauna, dar se simt

Starea de spirit a unui om se reflectă pe chipul lui, în modul cum privește și energia pe care o emană. Când privește cu dragoste, radiază. Când este plin de frumos, emană lumină, iar cel care vibrează pe aceeași frecvență simte.

Dincolo de cuvinte, un om transmite ceea ce este în interior.

Cu ce gânduri se hrănește, ce trăiri îl animă. Nu greșelile definesc o persoană, dar ce învață din ele. Și modul în care se descoperă pe sine prin situațiile dificile. Dincolo de putințe și neputințe, dorință și voință, un om crește atât timp cât continuă să alimenteze ce este pozitiv în el. Să se focalizeze pe lucrurile bune și să aibă încredere în calea lui. Iar asta se simte și inspiră și alte suflete să-și urmeze legenda personală. 

Un om nu poate să nu comunice. Chiar și când nu spune nimic, transmite cine este el în sufletul lui. Ce obiceiuri de gândire îi însuflețesc viața. Dacă vrei să cunoști un om, fii atent la el. Fă liniște în interiorul tău ca să-l poți simți. Nu cu mintea, ci cu sufletul. Și dacă-ți place ce primești de la el, dacă te simți confortabil în preajma lui, ai încredere. Încredere că este omul bun pentru tine. Indiferent ce înseamnă bun pentru tine. Străin, prieten, iubit, partener de viață, frate, părinte sau cineva cu care te intersectezi pentru o perioadă limitată de timp.

Licenţa Creative Commons
Oamenii nu se înțeleg întotdeauna, dar se simt de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional 

2 Comments

  • Anonymous

    May 28, 05 2015 05:35:58

    intradevar…

  • Cezara

    May 28, 05 2015 08:20:33

    E minunat cand se reuseste acest lucru.

Leave a Comment