Oamenii se întâlnesc și se plac

Fără cuvinte, introduceri politicoase, informații personale sau vreun preaviz. Întâlnim zilnic zeci, poate sute de oameni și totuși vibrăm plăcut doar în prezența anumitor persoane. Afinități inconștiente, schimb de energie, chimie, destin sau indiferent cum alegem să numim procesul, așa se produce. Pe loc. Întâlnim pe cineva și ne simțim bine în prezența lui. Este sentimentul acela de familiaritate.

Simți că ți-e drag fără să știi de ce, cum, în ce fel.

Că-i bărbat sau femeie, senzația de confort e aceeași. Prietenii și relații care durează o viață se nasc într-un moment de contact vizual.

Îmi plac poveștile care încep așa. Pentru că nu se întâmplă des să întâlnești oameni cu care să te conectezi instantaneu. Este ceva acolo. Ceva care nu poate fi explicat. Și nici nu trebuie. Când mi se întâmplă să cunosc astfel de persoane, îmi doresc să mențin legătura, să o aprofundez. Lucru care se și petrece, tocmai pentru că și celălalt simte la fel.

O ieșire la o cafea, shopping în doi, o plimbare în parc sau orice alt moment petrecut împreună confirmă ceea ce ai simțit prima dată. Acel sentiment de “mă simt în largul meu”, “îmi place să povestesc cu tine”, “mă faci să râd” sau mai simplu: “îmi place de tine.” Și asta nu se petrece doar cu o persoană de sex opus. Am întâlnit femei cu care am simțit conexiunea asta sufletească.

Când vine vorba despre sufletul omului, nimeni nu poate spune ce este, de ce vibrează, după ce legi trăiește sau cum poate fi stăpânit. Un lucru este sigur: nu poate fi disciplinat prin rațiuni practice.

 

Licenţa Creative Commons
Oamenii se întâlnesc și se plac de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

2 Comments

 • Anonymous

  September 12, 09 2014 10:01:00

  Confirm! Minutele,orele chiar cand timpul se transforma intr-un scranciob suspendat peste lume ….sunt minunate! Daca reusim sa ramanem frumosi….riscam sa devenim prieteni o viata. Si …o viata …nu e asa mult!

  • atractiasuccesului

   September 13, 09 2014 09:28:04

   🙂 Da. Ce este timpul in fata unei legaturi reciproce frumoase? Nu face decat sa o imbogateasca.

Leave a Reply