Oricât de mult dorești un bărbat, oferă-i spațiu să își asume ce simte

Când te îndrăgostești cu tot sufletul, cu mintea și cu trupul de un bărbat, poate fi o provocare să îți continui drumul așa cum ai făcut-o până să intre el în viața ta. Simți atracția prin toți porii nu doar în  prezența lui, ci și în lucrurile pe care ai tendința să le faci în absența lui.

P.S. Asta este valabil și pentru bărbații care se îndrăgostesc cu adevărat de o femeie.

Nu de puține ori se întâmplă ca doi oameni să se placă reciproc și totuși să proceseze diferit stările prin care trec. Fiecare dintre noi avem ritmul propriu, experiențe din trecut pe care le-am înțeles mai mult sau mai puțin, convingeri și personalități diferite. O femeie care încearcă să facă lucrarea emoțională a unui bărbat sfârșește prin a fi dezamăgită. Îndrăgostirea nu înseamnă să invadezi teritoriul celuilalt prin tactici de seducție ori manipulare. Cel mai rapid mod de a sabota o relație, fie ea de prietenie ori de iubire, este să încerci să faci lucrurile să se întâmple. Cel mai benefic mod de a dezvolta o relație, indiferent de natura ei, este să o hrănești cu gânduri pozitive și trăiri frumoase și să-i oferi spațiu să crească. Spațiu înseamnă inclusiv timp.

Dacă un bărbat te place și te vrea, va face în mod constant pași către tine. În felul și ritmul lui. Nu există reguli sau condiții. Dacă și tu ești îndrăgostită de el, rămâi așa cum ești: frumoasă, pozitivă și feminină. Nu ai nevoie de planuri ca să îl atragi. Ceea ce îți dorești este în primul rând o conexiune autentică, o relație care să crească frumos în mod natural. Așa poți ști că te afli în compania bărbatului potrivit, iar el este liber să simtă același lucru.

Un bărbat care transmite mesaje mixte chiar și atunci când înțelege ce simți tu pentru el poate fi un bărbat care te place, dar care nu este pregătit pentru o relație. Să faci în mod constant pași spre el în acest moment sau să pui presiune pe întreaga legătură care s-a creat între voi nu-l ajută să-și clarifice sentimentele, dimpotrivă. Cel mai probabil va simți nevoia să ridice bariere sau să se retragă. Este important ca el să își asume în totalitate ceea ce simte, altfel va oscila și te va induce și pe tine în eroare.

Poți fi îndrăgostită cu toată ființa ta continuând să te exprimi în cel mai firesc mod. Dacă simți să-i spui ce trezește în interiorul tău, fă-o cu sufletul deschis. Nu te agăța de vreun răspuns din partea lui, lasă-l liber să înțeleagă și să guste cu adevărat ce îi transmiți. Un bărbat bun apreciază și respectă sentimentele unei femei, indiferent dacă le împărtășește sau nu.

Continuă să ai poftă de viața ta și după ce te-ai îndrăgostit de el. Faptul că te preocupi de creșterea ta este un dar pe care i-l faci inclusiv lui. Și nu te îngrijora că-ți va scăpa printre degete ceva prețios. Ceea ce este pentru voi rămâne și crește tot mai frumos pe măsură ce lași să se exprime liber prin voi ceea ce simțiți. În timp, vei înțelege și te vei convinge.

 

Licenţa Creative Commons
Oricât de mult dorești un bărbat, oferă-i spațiu să își asume ce simte de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

2 Comments

 • Victor

  July 12, 07 2016 10:00:09

  Pornind de la principiul ca femeia este ,, A Fi,, iar barbatul ,, A face,, cat si de la faptul ca dragostea nu este un sentiment ( a nu se confunda cu iubirea) ci un instinct animalic dictat de creierul reptilian barbatul va face exact cei transmite femeia. Asa ca barbatul face cei transmite femeia prin limbajul corpului, prin pori si bineinteles prin limbajul cunoscut si chiar prin ganduri. Atentie , barbatii au circumstante.

  • atractiasuccesului

   July 13, 07 2016 11:16:30

   Frumos spus. Da, femeia inspira prin ceea ce este ea, prin gandurile si emotiile ei. Energia masculina raspunde 🙂

Leave a Comment