Punți între suflete

Ce este frumos când întâlnești un om care îți place cu adevărat?

Faptul că în interiorul tău se produc transformări.

Deschizi ochii. Alți ochi. Te simți plin, indiferent ce faci și unde mergi. Trăirile sufletești se îmbogățesc. Se produce un soi de alchimie. Începi să vibrezi pe frecvențele sentimentelor pe care celălalt le trezește în tine. Gândurile devin tot mai bune. Nu mai au sens unic, de la el la tine sau de la tine la el. Pentru că ce este în el trezește în tine ceva frumos, iar ceea ce emani tu îl atinge și pe el. Îl simți dincolo de contactul fizic. Pentru că sufletul tău se deschide și devine receptiv.

Ce este și mai frumos când și celălalt te place?

Se creează punți între suflete. Adevărate canale de comunicare.

Nevăzute. Intuite. Un alt fel de comunicare. Cordoane de lumină prin care doi oameni se văd cum sunt cu adevărat: frumoși. Te simte. Este prezent și atent. Devine suficient să te privească în ochi ca să știe. Indiferent câte lucruri se spun sau nu se spun, amandoi știți. Și asta mi se pare o binecuvântare.

Când placi profund pe cineva, semnificația cuvântului “a plăcea” capătă o nouă dimensiune. Iar tu nu mai rămâi același. Pentru că ai gustat și te-ai hrănit cu altfel de trăiri. Trăiri care îți transformă mintea, sufletul și trupul. Iar asta rămâne. Pentru mereu.

Pentru cei interesați, cele două cărți pe care le-am publicat sunt disponibile aici:

ATRACȚIA SUCCESULUI: Comanda aici

MEDITAȚIA CIREȘULUI ÎNFLORIT: Comanda aici

Licenţa Creative Commons Punți între suflete de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

4 Comments

 • carmen

  October 08, 10 2016 10:16:04

  Poate cineva sa faca aici o traducere in limba engleza a textului?

 • eli

  October 05, 10 2016 09:40:26

  Bună.
  Aveți o adresa de e-mail?

 • Lucy Visinescu

  November 16, 11 2015 11:13:05

  Foarte frumos spus! 😊

 • adi

  June 08, 06 2015 11:11:12

  fain 🙂

Leave a Comment