Sensul iubirii

Dacă te frământă gândul că trebuie să croieşti un drum iubirii, uită. Iubirea îşi croieşte singură calea.

Dacă ţi-ai propus să trăieşti la adăpost şi să guşti doar dragostea cuminte pe care o poți controla, uită. Trăirile dumnezeieşti sunt cele care te trăiesc, nu pe care le trăieşti tu.

Dacă tu crezi că nu merită, gândește-țe la ceea ce simți cu adevărat. Este uman. Când vei înceta să te mai opui, vei şti că totul a fost cu folos. Şi că ai alege din nou acelaşi drum.

Dacă ţi-e frică, uită. Pe măsura temerilor este şi transformarea care se produce în tine.

Dacă te gândeşti că iubirea nu te duce nicăieri, amintește-ți că este probabil cea mai importantă şi mai curajoasă călătorie pe care o poţi face în viaţa asta.

Dacă nu-i înțelegi rostul, nu încerca să-ți explici. A apărut în lumea ta pentru că ai chemat-o.

Dacă ceri prea multe confirmări, uită. Conexiunile sufleteşti se simt. Dincolo de raţiune, spaţiu şi timp.

Dacă ai îndoieli, ignoră-le. Când iubirea te trăieşte, ştii că totul este bine aşa cum este. Şi că-ţi poţi deschide larg braţele.

Dacă tânjeşti după răspunsuri, lasă. Un suflet plin are încredere în ceea ce este.

Dacă nu înţelegi sensul călătoriei pe care o faci acum, dă uitării. Fii recunoscător pentru frumuseţea şi pacea pe care ţi-o aduce conexiunea cu alt suflet. O să înţelegi când o să mai creşti… în iubire.

Dacă nu ştii ce să faci, nu face nimic. Când momentul este potrivit, lucrurile se întâmplă. Deşi participi la împlinirea lor, ele se produc firesc.

Dacă ai senzaţia că trebuie să faci zgomot, uită. Adorarea altui suflet creşte în tăcere, cu timpul. În intimitatea inimii tale şi a spaţiului vostru comun.

Dacă tu crezi că eşti singur în Iubire, uită. Este un drum cu sens dublu. De la suflet la suflet.

 

Licenţa Creative Commons
Sensul iubirii de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional.

Leave a Reply