Bogățiile îndrăgostirii

Când te îndrăgostești, îndrăgostește-te pentru extazul și bucuria pe care le simți. Când iubești, iubește pentru bogăția, compasiunea și împlinirea pe care ți le aduce acest sentiment. Puteți fi împreună sau separați. Puteți fi la distanță sau unul în brațele celuilalt. Iubește în aceeași măsură.

Când te deschizi către cineva și devii vulnerabil, fă-o întâi pentru maturizarea ta spirituală, ca să poți experimenta dăruirea de sine cu toată ființa și încă o dată pentru aprofundarea legăturii voastre de iubire și pentru ca celălalt să cunoască cea mai integră versiune a ta.

Când intri într-o relație, intră pentru frumusețea, aventura, dezvoltarea și dragostea pe care le împărtășiți; pentru tot ce puteți construi împreună la nivel mental, emoțional și material. Când pleci dintr-o relație, pleacă pentru că nu mai există energie, conexiune sau drum de întoarcere, pentru că ați evoluat în direcții diferite și pentru că încet, încet ați migrat în alte lumi care vă așteptau și vă chemau.

Nu vei experimenta plenar îndrăgostirea, iubirea, vulnerabilitatea și compasiunea decât atunci când le vei practica în primul rând pentru expansiunea ta. Prin curiozitate, curaj, stăruință și detașare față de rezultat.

La început, odată cu ele s-ar putea să vină și durerea, suferința, confuzia, frica și îndoiala. Sunt umbrele din noi, porniri de personalitate, orgolii, convingeri false și zbateri ale rațiunii. Sunt toate ale noastre. Indiferent cât de greu ar fi, rămâi centrat în starea de îndrăgostire și iubire pe care celălalt le trezește în interiorul tău. Nu pentru un rezultat anume, ci pentru procesul de purificare, cunoaștere de sine, coacere și devenire. Pentru dragostea ta și pentru dragostea dintre voi doi. Cu timpul va fi tot mai natural și ușor, pentru că așa vei fi tu.

Chiar dacă nu vei sfârși prin a fi împreună cu persoana iubită, tu vei fi pregătit să atragi cea mai bogată și autentică versiune a relației de iubire pe care ți-o dorești. Atragem ceea ce suntem. Iar dacă Universul vă aduce pe același drum ca parteneri de viață, veți avea parte de o conexiune profundă, matură și durabilă.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment