Știi că ești îndrăgostit și iubești când…

… cu fiecare zi ce trece înflorești tot mai frumos în interior și ai sufletul plin, când zâmbești larg, fără motiv, te simți compleșit de fericire și corpul tău ți se pare prea mic pentru atât de multă bucurie.

 

Și extaz, și abis. Și curaj, și frică

Știi că ești îndrăgostit când starea asta se imprimă atât de profund în ființa ta încât ajungi să simți totul cu aceeași trăire, nu doar pe cel de care ești îndrăgostit. Și mai frumos este că ajungi să fii plin chiar și în absența omului care îți trezește aceste trăiri. Și în același timp gol atunci când experimentezi momente de deconectare.

Dragostea nu înseamnă doar vârfuri înalte, ci și puncte joase. Este un ciclu natural. Uniformizarea trăirilor este o încercare de a evita extremele, suferința și disconfortul nesiguranței. Iubirea dintre doi parteneri nu este un contract, ceva de care să te agați. Nimic nu rămâne în permanență la fel. Când îndrăgostirea se face în forță – sufletește, mental și fizic – experimentezi și extazul, și abisul. Și curajul, și frica. Și dorința, și respingerea. Acest proces intens de transformare poate scoate la suprafață atât cele mai dumnezeiești trăiri, cât și cele mai joase. Și este natural să fie așa. Pentru că suntem și ființe spirituale, și oameni. 

 

Știi că ești îndrăgostit când timpul nu mai are putere

Când imaginea iubitului te inundă cu căldură și bucurie. Când radiezi, iar ceilalți observă că strălucești chiar și când tu nu te gândești la el.

Când timpul nu mai are putere asupra intensității trăirilor tale. Iar spațiul nici atât. Și când dorești celălalt om cu toată ființa ta.

 

Știi că iubești…

… când ai răbdare; când simți că în centrul universului tău nu mai ești doar tu, sunteți amândoi.

Știi că este mai mult decât o stare de îndrăgostire când, în ciuda necunoscutului, alegi să ai încredere în sufletul tău.  Te conectezi tot mai profund cu resurse despre care nici nu știai că există în interiorul tău. Știi că iubești când îți pasă cu adevărat de starea celuilalt, de ambițiile și visurile lui și îți dorești să fii parte din ele. Să îl motivezi să-și urmeze chemările, radiind de fericire atunci când el reușeste și se simte împlinit. 

 

Știi că ești îndrăgostit și iubești atunci când nu mai trăiești tu aceste stări, ci te trăiesc ele pe tine.

 

* Au mai rămas doar cîteva exemplare Atracția Succesului – Manifestă viața pe care ți-o dorești prin schimbarea vibrației personale. Dacă-ți dorești s-o comanzi, o poți face la numărul de telefon 031 425 44 64 sau online accesând linkul: www.vidia.ro 

Licenţa Creative Commons
Știi că ești îndrăgostit când…de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

8 Comments

 • Ana

  December 12, 12 2013 08:48:12

  Pai exista si …of , multe as vrea sa mai scriu , pentru ca am sentimentul ca ma poti ajuta foarte mult….insa NU POT aici 🙁
  Exista si totul dureaza de cativa ani…Chestiunea asta de timp este tara mea,crucea mea…pentru ca…of,nu stiu cum sa scriu…mi-e tare greu aici… 🙁 E putin altfel.

  • atractiasuccesului

   December 12, 12 2013 09:08:09

   Lasa-mi un mesaj pe facebook (stii contul?) si putem vorbi in privat mai multe.

   • Ana

    December 12, 12 2013 09:09:21

    OK

 • Ana

  December 10, 12 2013 11:59:18

  Ce coincidenta: acum am vazut ca aceasta postare a fost scrisa de ziua mea 😀

  • atractiasuccesului

   December 12, 12 2013 08:46:36

   🙂 Poate contine un mesaj care trebuia sa ajunga la tine intr-un fel sau altul.

   • Ana

    December 12, 12 2013 08:48:29

    Asta vreau sa cred!

 • Ana

  December 10, 12 2013 11:58:36

  Ce inseamna sa poti sa traiesti toate cele scrise mai sus fara sa te fi intalit , in viata asta , cu persoana pentru care simti aceste sentimente si ,totusi , sa sti ca o cunosti de sute de ani,ba mai mult , sa ai certitudinea ca ati mai trait de cateva ori , pana cand v-ati regasit , desi nu v-ati intalnit , inca , fizic in aceasta viata si , desi exista numai comunicare scrisa , sa va completati unul altuia ideile exprimate in scris? Ce inseamna sa simti fizic durerea celuilalt , in conditiile scrise de mine mai sus , sa ii simti starile mentale si sufletesti exact ca si cum ar fi ale tale proprii?Ce inseamna ca in lumea onirica sa te intalnesti cu aceasta persoana si sa traiesti ca si cum ar fi real , cu simtiri palpabile , dureri si sentimente puternice , iar a doua zi sa te trezesti cu mici vanatai pe corp si cu sentimentul ca in visul acela era de fapt realitatea in care traiesti?
  Ce inseamna toate astea?

  • atractiasuccesului

   December 12, 12 2013 08:46:00

   Ana, mesajul tau ma surprinde, placut 🙂 Mi se pare fascinant. Parerea mea? Cred in conexiunile sufletesti si mentale, dincolo de experienta fizica. Keep me posted 🙂

Leave a Reply