Te iubesc… în alt fel

Timpul… singura declarație care nu poate fi luată înapoi. Nici repetată. Și nici ștearsă. O resursă epuizabilă care produce ecouri, cucerește suflete, schimbă minți și transformă oameni.

Cel mai sincer “Te iubesc!” pe care un om alege să-l spună fără cuvinte. Și cel mai clar mod de a spune: “Sunt îndrăgostit de tine!”

Timpul pe care alegi să-l petreci cu o persoană reflectă nivelul de angajament sufletesc. O agendă cu interese personale se trădează prin lipsa disponibilității pe termen lung. Nu ai răbdare doar atunci când în afară de obiective nu mai există nimic. Dorința sinceră de a petrece timpul în compania cuiva este un fel de a-i spune: “Pur și simplu, te plac!” Într-o astfel de conexiune, momentele devin minute, minutele ore, iar orele zile. Apoi etape de creștere împreună.

Așa înțelegi cel mai bine intențiile unui om.

Nu cerând răspunsuri, ci după timpul pe care este dispus să-l petreacă alături de tine când nu are alte motive să o facă, decât că se simte bine în preajma ta și-i place tot mai mult. Un om bun este conștient de acest lucru. De aceea, nu te vei întreba niciodată dacă te iubește. Vei ști că înțelege adevărata valoare a timpului. Și vei ști că a ales să-l împartă cu tine. Și să-l respecte pe al tău aducând în relație tot ce are el mai bun. Un alt fel de “te iubesc!”

 

Licenţa Creative Commons
Te iubesc… în alt fel de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional

2 Comments

 • Camelia Michael

  June 09, 06 2017 09:56:18

  Multumesc!!! Doar atat. Multumesc, cu iubire si recunostinta! Big hug!

  • Atractia Succesului

   June 09, 06 2017 02:22:38

   Multumesc si eu mult pentru gandurile frumoase si calde!

Leave a Reply