Universul lucrează prin oameni, circumstanțe și sincronicități

Oamenii importanți pentru noi intră în viața noastră când avem nevoie de ei. Chiar dacă nu înțelegem de la bun început rolul lor, darurile pe care ni le aduc ne sunt necesare pentru dezvoltarea personală și totodată evoluția noastră spirituală.

În același mod, și eu, și tu intrăm în viața altor oameni când ei au nevoie de noi.

Dăm și primim.

Fără să ne propunem, suntem instrumente și canale prin care Universul își desfășoară magicul.

Când un om îți trezește atenția în mod deosebit de la primele interacțiuni și îl simți familiar – fără să poți spune cum și unde l-ai mai întâlnit – este posibil ca relația cu el să aibă o influență profundă asupra ta. Indiferent de natura ei. Poate ai experimentat deja ceea ce spun acum.

Universul lucrează prin oameni, circumstanțe și sincronicități. Pentru această inteligență dumnezeiască care ne însuflețește, totul este posibil.

Fii deschis spre tot ce există acum în viața ta, pentru că te ajută să crești.

Ai încredere că cele mai intense și profunde experiențe pe care le trăiești sunt orchestrate astfel încât tu să devii mai puternic și mai bogat la nivel mental și emoțional. 

Fii recunoscător oamenilor care au fost și sunt prezenți în lumea ta, pentru că fiecare dintre ei îți aduce un dar. Așa cum și tu le aduci lor ceva valoros. Suntem conectați într-un mod inteligent.

Simte mai mult și încearcă să pui etichete cât mai puțin posibil relațiilor din viața ta. Cred cu tărie că fiecare relație importantă pentru noi este o piesă din puzzle-ul vieții. Un puzzle care se extinde în permanență și care poate deveni tot mai frumos și mai plin de strălucire.

Depinde numai de noi.

Îți recomand și articolul 5 INDICII CĂ AI ÎNTÂLNIT UN OM CHEIE ÎN VIAȚA TA

Licenţa Creative Commons
Universul lucreaza prin oameni, circumstante si sincronicitati de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

5 Comments

 • Doina

  December 18, 12 2016 02:17:40

  De-acord

 • lylyconst

  July 19, 07 2016 07:18:38

  Reblogged this on Liliana Constantinescu.

 • Dan Munteanu

  June 11, 06 2016 11:04:38

  Frumos spus, subscriu. “fiecare dintre noi intra in viata altor oameni atunci cand ei au nevoie de noi.” 🙂

Leave a Comment