Ziua Internațională a Prieteniei

Există oameni, în viața fiecăruia dintre noi, cărora simțim să le mulțumim. Pur și simplu. Nu pentru că ei se așteaptă să o facem, ci pentru că ne inspiră. Cu adevărat. În cel mai frumos și bogat sens.

Oameni care trezesc în tine bucurie și îți aduc zâmbetul pe buze de câte ori îți vin în minte. Prin felul lor de a fi, prin ceea ce emană.

Dincolo de forme și context, relația cu un astfel de om este ca o vitamină cu eliberare treptată. Chiar și în perioadele de tăcere, el continuă să înflorească în tine tot ce este mai frumos. Iar energia asta se simte. Și circulă nu doar în sens dublu, ci multiplu. Ți se imprimă în suflet și pe trup, și o dai mai departe. Te hrănește și te îmbracă într-o lumină în care privești totul cu ochi clari și buni.

Astfel de conexiuni apar și se construiesc.

Uneori se nasc într-un contact vizual, într-un zâmbet sau un gest stângaci. Alteori, se dezvoltă prin comunicare, în timp. Indiferent cum se creează, relația cu un om frumos cu care vibrezi pe aceeași frecvență pe anumite niveluri te ajută să crești. Și să te conectezi la tine însuți. La ceea ce ești tu cu adevărat: iubire.

Respectul, răbdarea, umorul, încrederea reciprocă (și uneori, o doză frumoasă de nebunie) fac ca iubirea să înflorească sub o formă care nici nu știai că există. Să poți aprecia și iubi un om pentru ceea ce este în interiorul lui și pentru ceea ce radiază în exterior. Chiar și când nu-i cunoști întreaga viață, chiar și când nu locuiești zi de zi cu el. Chiar și când. Frumusețea și profunzimea trăirilor pe care le trezește în tine sunt autentice și rămân far în timp. Oriunde te vei regăsi în lume.

 

Licenţa Creative Commons
Ziua Internațională a Prieteniei de Atractia Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment