Cum să transformi gândurile negative în unele pozitive

Există stări care inhibă și stări care conferă putere. Cel mai probabil, de-a lungul vieții ai experimentat ambele tipuri de senzații. Știi că atunci când te simți motivat, ai energie să faci tot ce îți propui. Depășești chiar și cele mai dificile provocări. Funcționezi la cote maxime și faci salturi de evoluție spectaculoase. Când ai încredere deplină în forțele tale, radiezi. Emani charismă și atragi oamenii ca un magnet.

De asemenea, știi că atunci când te simți frustrat, acționezi dintr-un loc lipsit de putere. Când îți este frică, te simți incapabil să gândești, să vorbești și să te comporți coerent. Iei decizii de compromis. Te simți slab. Obții rezultate slabe.

Noi posibilități de extindere a potențialului uman

Aceste stări există. Sunt reale și au putere asupra modului în care acționăm. Tot ceea ce facem, facem sub influența propriilor trăiri. Dacă ne schimbăm senzațiile interioare, ne schimbăm și comportamentul. Și în definitiv, ne schimbăm întreaga viață.

Ceea ce nu știu cei mai mulți oameni este că putem învăța să trecem oricând de la un mod de a ne simți la altul.

În loc să rămânem blocați în sentimente de frică, dezamăgire sau confuzie, putem păși în stări pline de resurse precum curajul, încrederea în forțele proprii sau claritate. Posibilitatea există: ne putem antrena creierul să combată senzațiile care inhibă și să intre în stările care conferă putere.

Tehnologia pentru stimularea creierului și schimbarea stărilor

Scopul acestui articol este să îți aducă informații despre una dintre cele mai puternice și facile modalități de a prelua controlul asupra propriilor trăiri. Modul în care alegi să te folosești de informațiile primite rămâne la aprecierea ta. Important este să știi că oricând dorești să explorezi beneficiile unei astfel de tehnologii, posibilitatea există.

Este vorba despre tehnologia pentru stimulare mentală prin lumini și sunete (disponibilă aici)Acești stimuli luminoși și sonori sunt modelați pe frecvențe specifice fiecărei stări în parte. Aflat sub influența impulsurilor primite prin intermediul dispozitivului, creierul copiază frecvențele din primele secunde de stimulare. În scurt timp, este indusă starea corespunzătoare programului ales. Pe toate cele trei niveluri: mental, emoțional și fizic. Este vorba despre o gamă de 112 programe incluse în memoria acestui tip de tehnologie. Claritate mentală. Stare de flux. Focalizare. Creativitate. Energizare. Învățare accelerată.  Dinamizarea imaginației. Programare mentală. Relaxare profundă. Meditație. Plus multe altele. 

Mulți dintre oamenii care folosesc dispozitivele de stimulare a creierului o fac în scopuri foarte directe și simple: pentru reducerea stresului, inducerea stării profunde de relaxare și amplificarea senzației de plăcere. (Michael Hutchinson în cartea Superinteligența)

Apeși pe un buton și te bucuri de beneficiile tehnologiei avansate în confortul propriului cămin, în concediu sau la birou. Alte persoane o folosesc pentru potențarea și accelerarea practicilor de dezvoltare personală sau spirituală. Alți oameni din pură curiozitate și spirit ludic. 

Stimularea stărilor care conferă putere

Este comod de folosit, plăcut, cu efecte profunde și de durată. Îți pui o pereche de ochelari, o pereche de căști, pornești programul preferat și explorezi senzații noi. Universuri fascinante de lumini și sunete. Aprofundări în stări care conferă putere și euforie. Într-un mod controlat, sigur și benefic. Fără efectele negative pe care fumatul, drogurile, mâncatul compulsiv, jocurile de noroc, băutura, televizorul și alte vicii asemănătoare le provoacă.

Din moment ce suntem în mod natural atrași de schimbarea stărilor și explorarea potențialului minții, de ce să nu o facem într-un mediu în care să ne simțim în siguranță?

Studii științifice care demonstrează eficacitatea și beneficiile tehnologiei pentru stimularea alternativă a creierului prin lumini și sunete există din plin. Despre cele mai importante disponibile la ora actuală am vorbit AICI.

Dacă ești pasionat de dezvoltare personală și practici deja diferite modalități de relaxare aprofundată, schimbarea comportamentelor nedorite, maximizarea potențialului mental, meditație sau reprogramare a subconștientului, te invit să citești mai multe informații despre cum te poate ajuta tehnologia pentru antrenarea minții prin lumini și sunete. Detalii aici. 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment