Cum te ajută stimularea mentală cu lumini și sunete în dezvoltarea ta personală

Probabil nu pentru mulți oameni stimularea mentală audio-vizuală este un concept familiar. Totuși, oricine este pasionat de dezvoltare personală și evoluție spirituală ar trebui cel puțin să încerce această metodă.

În linii mari, stimularea mentală cu lumini și sunete se realizează cu ajutorul unei tehnologii, mai precis cu ajutorul unei perechi de ochelari cu leduri speciale și al unei perechi de căști stereo. În memoria unui astfel de dispozitiv există programe audio create pe baza unor frecvențe specifice (Beta, Alpha, Theta, Delta), destinate diferitor efecte (relaxare profundă, stare de meditație, focalizare, claritate mentală, învățare accelerată, energizare, regenerare celulară, stare de euforie, etc). Pentru latura științifică a acestei metode (explicații și cercetări) intră aici.

Ce înseamnă să ai propriul dispozitiv de stimulare mentală audio-vizuală?

Înseamnă că oricând ai la îndemână o modalitate inovatoare, demonstrată științific, sănătoasă și plăcută de:

– deconectare de zgomotul și agitația din jur
– detensionare și relaxare deplină
– aprofundare a stării de meditație
– combatere a stresului și stărilor de anxietate
– regenerare psiho-mentală
– îmbunătățire a somnului și creștere a nivelului de odihnă
– amplificare a capacității de concentrare și vizualizare
– stimulare a creativității
– facilitare și accelerare a reprogramării mentale (rescrierea tiparelor negative sau limitative)
– explorare și dezvoltare continuă a propriului potențial mental

Datorită gamei largi de efecte și beneficii, un dispozitiv audio-vizual destinat stimulării mentale se face în cel mai scurt timp util și apreciat. Probabil cel mai practic avantaj este faptul că poate fi folosit cu ușurință acasă, la birou sau în vacanță. În funcție de programul ales, o ședință de stimulare poate dura între 5 și 60 de minute.

În România, echipa de cercetare științifică Aimgroup pune la dispoziție tehnologia Mind Synergy (pentru detalii intră aici).

Conține 112 programe diferite pe care le poți folosi în funcție de nevoile personale. Pentru efecte și rezultate masive, recomand focalizarea timp de cel puțin 31 de zile pe unul sau maxim două programe (complementare sau care au la bază aceeași frecvență dominantă).

Echipa Aimgroup oferă suport și detalii suplimentare la datele de contact incluse în site, așa că poți cere oricând informațiile de care ai nevoie. În plus, experiențe ale altor utilizatori Mind Synergy găsești aici.

* Mind Synergy nu este destinat înlocuirii tratamentului medical sau a altui tratament de specialitate. Beneficiile utilizării tehnologiei de relaxare și stimulare mentală intră în sfera terapiilor complementare și nu au fost gândite ca modalități de tratament sau vindecare. A se citi indicațiile oferite de producător. 

Articole pe aceeași temă: HORMONII FERICIRII, calea către pace interioară și sănătate (citește aici)

Beneficiile stării de sincronizare a emisferelor cerebrale (citește aici)

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment