De la intenție la rezultat: un drum de creștere spirituală

Deși astăzi termenul de radionică este mai puțin cunoscut, dovezi ale existenței acestei științe există încă de la civilizațiile străvechi. Desenele radionice executate pe pereții unor peșteri asigurau protecția tribului și succesul la vânătoare. De asemenea, au fost găsite cutii radionice special concepute cu care anticii lucrau pentru dezvoltarea unor capacități mentale latente.

 

Ce rezultate produce radionica

Alinierea energetică a două sisteme. Cu alte cuvinte, radionica este arta de a pune rapid în rezonanță elemente diferite și de a face să vibreze pe aceeași frecvență. Acest lucru înseamnă manifestarea unui al treilea element care corespunde din punct de vedere vibrațional celor două sisteme cu care s-a lucrat (Legea Rezonanței)

 

Gândurile au o formă de inteligență și magnetism

Gândul este o formă subtilă de energie, capabilă să producă transformări în planul material. Rezultatele pe care le obținem depind de direcția în care este lansat gândul, de calitatea și intensitatea  lui. Noi folosim inconștient radionica zi de zi. Gândurile și emoțiile pe care le întreținem atrag către noi energii similare. Tot ce există în viața noastră este rezultatul acordării pe anumite frecvențe.

Omul este un gând al lui Dumnezeu, de aceea gândurile omului au la rândul lor puterea de a gândi, cu alte cuvinte au calitatea de a prolifera, de a se multiplica şi de a se răspândi. De asemenea, au capacitatea de a se explica, adică de a-şi răspunde lor însele şi de a crea simultan şi problema, şi soluţia. (Gilbert Jausas, Energia Spiralei)

 

Semnale mixte care ne țin pe loc

De obicei, când ne stabilim un scop, emitem un flux constant de gânduri și emoții amestecate. Despre asta vorbesc în multe dintre articolele mele. Atragem și energii pozitive, și energii negative. Și situații favorabile, și blocaje. Mintea conștientă nu poate menține o singură idee pe perioade lungi de timp. De aceea, scopul pe care ni-l propunem nu ajunge să acumuleze suficientă energie cât să se materializeze în plan fizic. Acesta este motivul pentru care unele dorințe complexe se împlinesc foarte greu, iar altele deloc.

În timp ce îți păstrezi intenția inițială, pe parcurs intervin o mulțime de alte gânduri conștiente care contrazic ceea ce vrei, convingeri negative înrădăcinate în subconștient și semnale energetice mixte venite din exterior. Probabil ai simțit de multe ori blocaje și dificultăți atunci când lucrai la un proiect foarte important pentru tine.

 

Concretizarea obiectivelor poate fi accelerată

O acțiune radionică realizată corect cu ajutorul unui dispozitiv autentic produce rezultate atât pe plan energetic, cât și material. Te ajută să te focalizezi pe ideea dorită, amplificându-i forța energetică. Astfel, semnalul pe care îl emiți devine clar, având puterea necesară să se concretizeze în planul fizic mai rapid decât în mod obișnuit.

Un dispozitiv radionic nu este o soluție miraculoasă pentru orice problemă, ci o cale de a lucra cu tine însuți, de a înțelege mai mult despre ce vrei cu adevărat. Dincolo de rezultatele concrete pe care le poți obține, radionica presupune mai ales transformare la nivel spiritual.

 

De la intenție la rezultat, un drum de creștere spirituală

Înțelegeri noi și profunde vin doar din deschiderea către nou și dorința de a-ți explora potențialul. Uneori, această maturizare la nivel spiritual te conduce la rezultate diferite de cel propus inițial. Se întâmplă așa atunci când îți dorești cu ardoare ceva care nu este potrivit pentru tine. Sunt situații în care, lucrând cu un dispozitiv radionic, ajungi să înțelegi că scopul propus nu este cu adevărat benefic pentru tine și îți reconfigurezi astfel traseul.

 

În România, pentru cine este interesat și dorește să investească în direcția asta, este disponibilă tehnologia radionică Atlantis. Fiind un domeniu complex, este ideal să te asiguri că înțelegi ce presupune. Citește și obține toate informațiile de care ai nevoie înainte să faci investiția asta. Mai multe informații și comandă poți face pe www.aimgroup.ro 

 

Un acord radionic este precum un declic. Ca și cum ai găsit potrivirea perfectă între ideea de la care pornești și rezultatul pe care vrei să-l produci. Nu întotdeauna ajungi la destinația propusă inițial, dar între timp îți dai seama că altceva este mai potrivit și sănătos pentru tine. Rămând deschiși la toate posibilitățile, ne accelerăm dezvoltarea și ne bucurăm de cele mai frumoase și bogate daruri pe care viața le are de oferit.

 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .

Leave a Comment