Dinamizarea intuiției prin antrenarea undelor cerebrale

Evoluția spirituală este strâns legată de activarea intuiției. Acest instrument interior măsoară și interpretează vibrațiile care vin spre noi din exterior. Energiile oamenilor cu care intrăm în contact, ale locurilor în care mergem, lucrurilor pe care le folosim sau ale experiențelor pe care le trăim.
Noi primim în permanență informații despre ce ne face bine și ce ne face rău, dar din cauza agitației mentale și a ritmului stresant de viață aceste semnale energetice își pierd din forță și trec adesea neobservate.

Dinamizarea intuiției și sincronizarea emisferelor cerebrale

Studiile și cercetările stiințifice întreprinse în acest domeniu au scos la iveală faptul că dinamizarea și amplificarea intuiției sunt corelate cu stimularea pe frecvențe specifice a creierului și implicit cu sincronizarea emisferelor cerebrale.

Cu cât practicăm mai mult această formă de antrenament mental, cu atât mai ușor ne este să înțelegem adevărul despre vibrațiile pozitive cu care interacționăm, relațiile nocive pe care le întreținem, nivelul de insatisfacție sau oboseală ori despre schimbările pe care trebuie să le facem în viața noastră.

Cum influențează activitatea cerebrală conexiunea cu Dumnezeu

Totodată, dinamizarea intuiției te ajută să identifici cauzele care stau la baza unor comportamente nocive, precum abuzul de anumite substanțe, întreținerea unei relații care nu te împlinește cu adevărat, dependența de muncă, anxietatea prelungită, problemele financiare repetate sau respectul de sine scăzut.

S-a demonstrat că echilibrul dintre activitatea emisferei cerebrale stângi și activitatea emisferei cerebrale drepte (starea de sincronie) este factorul cheie care întărește conexiunea noastră spirituală cu Dumnezeu (indiferent de forma sau conceptul folosit pentru a defini această inteligență superioară) și totodată reprezintă catalizatorul energiei vitale și al intuiției.

Relaxarea deplină și conectarea conștientă cu propriul corp sunt rezultatele care apar când mintea se liniștește și undele cerebrale funcționează sincron.

În aceste momente, radiezi puternic energie pozitivă, iubire și pace, fiind totodată la un nivel maxim de receptivitate. Capacitatea ta de a interpreta semnalele energetice primite din exterior este la cote de vârf.

Unul dintre cercetătorii renumiți în acest domeniu, Dr. Lester Fehmi de la Institul Princeton pentru Cercetarea Biofeedbakcului subliniază că funcționarea sincronă a emisferelor cerebrale reprezintă

eficiența maximă cu care sunt transmise informațiile prin tot creierul.

De asemenea, starea de echilibru între corpul fizic, mental și emoțional permite manifestarea liberă a creativității, realizarea de sine, sănătatea, pacea interioară și înțelegerea detașată a experiențelor prin care treci, iar această stare poate fi obținută prin antrenarea undelor cerebrale.

Intuiția nu este o îndrumare tangibilă, fiindcă nu izvorăște din cuvinte, din corpul tău mental. Această informație provine din stratul emoțional al câmpului auric, care, în mod obișnuit este invizibil. Corpul emoțional comunică cu tine prin sentimente. De aceea, este atât de important să îți asculți intuiția, să te încrezi în semnalele corpului emoțional, pentru a face legătura între corpul mental și cel fizic. (Edna G. Frankel)

Amplificarea intuiției prin stimulare mentală alternativă în Theta

Pentru pasionații de explorare și dezvoltare personală, soluția ideală pentru obținerea stărilor de sincronizare a undelor cerebrale și trezirea calităților intuitive este folosirea unei tehnologii de stimulare mentală alternativă la nivel auditiv și vizual pe frecvențe din gama undelor Theta.

Dincolo de realitatea fizică, în profunzimea minții subconștiente

Starea Theta este însoțită adesea de imagini vii, amintiri pierdute (în special din perioada copilăriei), informații stocate la nivelul subconștientului, revelații, înțelegeri profunde și asocieri intuitive care oferă soluții și răspunsuri geniale.

Fiecare dintre noi generăm în mod obișnuit aceste unde de două ori pe zi: în momentele scurte de alunecare de la starea de somnolență conștientă la starea de somn și invers, la trezire, când trecem de la somn la conștiința din starea de veghe.

Theta este o stare misterioasă, subtilă, cu un potențial extrem de prolific și instructiv, însă studierea ei a constituit multă vreme o sarcină dificilă pentru cercetători; este greu de menținut întrucât oamenii au tendința să adoarmă imediat ce încep să genereze unde theta în cantități mari. (Michael Hutchison)

Tehnologiile complexe de antrenare a undelor cerebrale pot induce cu ușurință pe perioade lungi de timp starea Theta. Avantajele folosirii unei astfel de tehnologii sunt:

rapiditatea manifestării rezultatelor care, pentru un meditator neexperimentat, se concretizează în ani de zile de practică

– durata efectelor pe o perioadă mai mare de timp

Cercetătorii în biofeedback Elmer și Alyce Green de la Clinica Menninger (Houston, Texas) au început să antreneze diferite persoane să genereze unde Theta în mod controlat. Au observat că predominanța acestor frecvențe cerebrale este asociată cu

o stare de interiorizare profundă și cu o liniștire a corpului, emoțiilor și gândurilor, permițând astfel ca lucrurile neauzite sau nevăzute în mod normal să ajungă la nivelul conștientului sub forma unor imagini hipnagogice.

În România, Aimgroup pune la dispoziția celor pasionați de meditație și activarea capacităților extrasenzoriale prin stimulare mentală audio-vizuală tehnologia Mind Synergy. Dacă ești interesat să afli mai multe detalii despre modul de folosire, programele incluse, beneficii și rezultatele obținute de către alți utilizatori, le poți afla AICI.

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-FărăDerivate 4.0 Internațional .

2 Comments

 • Cotet Florin

  May 02, 05 2017 04:38:32

  Buna ziua .
  Daca locuiesc in Anglia pot comanda cartea

  • Atractia Succesului

   May 02, 05 2017 09:30:10

   Buna seara, da, cartea poate fi trimisa in Anglia. Pentru detalii legate de livrare, imi puteti lasa un mesaj pe pagina de facebook.

Leave a Comment