O practică zilnică pentru pace interioară și pozitivism

Organismul nostru este construit astfel încât să respectăm ceea ce Dr. Dumitru Constantin Dulcan numește codul etic al creierului. Când gândim pozitiv și cultivăm emoții sănătoase, creierul secretă substanțe chimice benefice corpului, cunoscute sub denumirea de hormonii fericirii (endorfine, serotonină, melatonină, dopamină, oxitocină).

Studiile științifice efectuate arată că bunăstarea noastră mentală și emoțională depinde de nivelul de neurotransmițători benefici pe care creierul îl eliberează.

La polul opus, noi ne putem deteriora sănătatea întreținând gânduri, sentimente și activități care provoacă eliberarea de substanțe chimice precum noradrenalina și adrenalina, ambele asociate cu situațiile de alertă și stres.

În timp ce deficitul lor provoacă scăderea energiei și stări de depresie, activate în mod repetat ele conduc la dezechilibre puternice pe nivel energetic, psihic și fizic. Mai precis, starea continuă de tensiune, stres, încordare, furie și supărare este principalul factor în declanșarea unor afecțiuni precum hipertensiunea arterială, afecțiuni cardiovasculare, tulburări hormonale și în fond a tuturor tulburărilor din organism.

În contextul vieții pe care o trăim, nu este ușor să oprim cascada de gânduri și emoții tensionante.

De aceea, orice practică sau terapie care promovează relaxarea, starea de calm, dezvoltarea pozitivității și a iubirii, amplificarea vitalității și dinamizarea sistemului imunitar devin absolut indispensabile și în continuă expansiune pe piața produselor de sănătate și wellness.

În iureșul tuturor evenimentelor cu impact negativ din întreaga lume, al controverselor politice, sociale și economice de la nivelul fiecărei țări, al riscurilor și pericolelor la care suntem expuși din ce în ce mai mult și mai ales în mijlocul stresului vieții de zi cu zi, devenim aproape incapabili să ne regăsim și să ne menținem pacea interioară.

Orice modalitate holistică prin care putem combate fluctuațiile debilitante ale minții și vindeca stresul din organism reprezintă calea către construirea unei stări superioare de vitalitate și fericire, și a unei sănătăți de fier.

Cel mai performant device din România pentru combaterea stresului, relaxare și stimularea sentimentelor de calm, bucurie și pozitivism este Mind Synergy (detalii aici) produs de Aimgroup. Utilizarea lui este simplă și constă în folosirea unei perechi de căști și a unei perechi de ochelari cu leduri speciale.

Efectele sonore (bătai binaurale) și luminoase, modelate pe diferite frecvențe benefice creierului, înlătură încă din primele secunde tensiunea psihică, anxietatea, agitația emoțională, stările de frică și încordarea fizică, promovând relaxarea, stările superioare de conștiință precum optimismul, iubirea, compasiunea, acceptarea și claritatea mentală.

Folosit zilnic, Mind Synergy contribuie la combaterea depresiei, creșterea rezistenței la stres și oboseală, diminuarea simptomelor ADHD, întărirea sistemului imunitar și a celui cardiovascular, regenerarea mai rapidă la nivel energetic în perioade solicitante, creșterea longevității. Pentru comandă și mai multe detalii legate de acest device accesează pagina: www.aimgroup.ro/mind-synergy Mind Synergy nu este destinat înlocuirii tratamentului medical sau a altui tratament de specialitate. Beneficiile utilizării tehnologiei de relaxare și stimulare mentală intră în sfera terapiilor complementare și nu au fost gândite ca modalități de tratament sau vindecare. A se citi cu atenție și indicațiile oferite de producător.

*Mind Synergy nu este destinat înlocuirii tratamentului medical sau a altui tratament de specialitate. Beneficiile utilizării tehnologiei de relaxare și stimulare mentală intră în sfera terapiilor complementare & wellness și nu au fost gândite ca modalități de tratament sau vindecare. A se citi indicațiile oferite de producător.

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment