Mind Synergy – Un tool pentru echilibrare si maximizarea potentialului

Te simti obosit? Amani sa faci schimbarile care iti vor transforma profund viata si te vor ajuta sa-ti atingi obiectivele? Te confrunti cu probleme de sanatate, mai mici sau mai mari, care te indispun psihic si emotional?

Ca Life Coach certificat si dupa multe ore de studiu investite in Terapie Cognitiv Comportamentala, inteleg stransa legatura dintre minte, emotii si corp.

Nu poti avea un organism sanatos cu un psihic stresat si epuizat, asa cum nu poate exista o minte sanatoasa intr-un corp bolnav. Sunt in permanenta interconectate si interdependente.

Pentru ca o persoana sa prospere din toate punctele de vedere este nevoie ca fiecare plan – mental, emotional si fizic – sa fie in armonie. Problemele de zi cu zi si provocarile cu care ne confruntam reprezinta o sursa majora de consum, stres si dezechilibru. Dar ele pot fi totodata si motorul progresului, al auto-depasirii, satisfactiei si implinirii personale. Sunt ceea ce ne motiveaza sa incercam mai mult, sa putem mai mult si sa apreciem lucrurile pozitive din viata noastra.

Din aceasta perspectiva, problemele reprezinta o oportunitate de dezvoltare mentala si maturizare spirituala.

Asa cum in sala de forta trebuie depuse eforturi constante pentru cresterea masei musculare si remodelare corporala, la fel obstacolele si dificultatile ne ajuta sa ne intarim si redefinim.

Dispozitivul Mind Synergy marca Aimgroup a fost creat sa sustina functionarea echilibrata si in sinergie a celor trei planuri – mental, emotional, fizic, promovand o stare de sanatate naturala care sa ne sprijine din plin in tot ce ne propunem.

Regenerarea rapida a energiei psihice si fizice, inducerea unei stari generale pozitive, stimularea creativitatii si a dinamismului, instaurarea unui confort emotional stabil de durata si echilibrarea unor functii esentiale in corp reprezinta efectele de baza ale utilizarii Mind Synergy*

Alinierea gandurilor, emotiilor si comportamentului este de asemenea un alt rezultat al stimularii mentale cu lumini si sunete pe diferite frecvente din gama undelor Delta, Theta si Alpha (afla mai multe aici)

O mai mare stare de implinire si fericire, precum si senzatia de calm fac ca acest dispozitiv sa devina un instrument indispensabil in gestionarea provocarilor zilnice, atingerea obiectivelor si realizarea celei mai bune versiuni personale. Mai multe informatii despre aparatul Mind Synergy poti afla aici: www.aimgroup.ro

Complementar, poti alege si programe audio cu sugestii pozitive pentru reprogramarea subconstientului, livrabile online. Detalii aici.

*Recomandarile de fata vin in urma experientelor personale cu dispozitivul si programele prezentate.

**Mind Synergy nu este destinat inlocuirii tratamentului medical sau a altui tratament de specialitate. Beneficiile utilizarii tehnologiei de relaxare si stimulare mentală intra in sfera terapiilor complementare & wellness si nu au fost gandite ca modalitati de tratament sau vindecare. A se citi indicatiile oferite de producator.

Licenţa Creative Commons

Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Partajare în Condiții Identice 4.0 Internațional .

Leave a Comment