Secretul materializării dorințelor: starea interioară

În tot ce facem de-a lungul vieții suntem motivați de o nevoie fundamentală: să ne simțim bine. Fiecare acțiune realizată este corelată cu acest scop, chiar și atunci când rezultatul pare să nu aibă legătură cu starea noastră interioară. Generozitatea, de exemplu. Când oferim ceva unui om, ne place să credem că o facem dezinteresat. Totuși, în spatele acestei intenții, stă dorința noastră de a ne simți bine cu noi înșine. Faptul că dăruim ne facem să ne simțim generoși, utili. Fapt care generează o stare de bine și acțiuni pozitive.

Mintea: cea mai puternică energie în realizarea obiectivelor

Pe măsură ce lucrezi cu tine însuți și îți dezvolți modul de a gândi, apar noi și noi modalități prin care îți poți împlini această nevoie esențială. Gradul de complexitate al obiectivelor propuse crește progresiv și în aceeași măsură cresc și satisfacțiile tale.

Dacă înțelegi regulile fundamentale după care operează viața, înveți să lucrezi tot mai ușor și mai plăcut pentru celor mai îndrăznețe visuri. Înțelegi că pentru a te simți cu adevărat bine, trebuie să îți folosești la maximum cel mai puternic instrument cu care ai fost înzestrat: MINTEA. Nu gestionezi corect această resursă, te simți rău și obții rezultate negative.

Când ești plin de energie pozitivă și te simți excelent din toate punctele de vedere, îți atingi cu ușurință fiecare obiectiv setat. Secretul împlinirii este starea interioară, iar starea interioară este dictată de minte. Se influențează reciproc.

Materializarea dorințelor pornește din interior

Convingerile construite și alimentate constant se concretizează în experiențe, situații și oameni pe care îi atragi în viața ta și care îți generează la rândul lor anumite stări. Ca să te simți diferit, trebuie să îți construiești obiceiuri de gândire diferite. Iar asta necesită atenție, energie și perseverență. Odată ce ai reușit să plantezi o idee nouă și te preocupi să o dezvolți în mintea ta, realitatea care îi corespunde se concretizează. Astfel, a te simți bine devine starea ta permanentă de fond și nu o întâmplare dictată de un eveniment exterior.

După cum bine ai înțeles, este o muncă interioară. Nimeni n-o poate face în locul tău și indiferent ce  obiective îți propui, materializarea dorințelor rămâne un proces care pornește din interior. Mintea este instrumentul cu care trebuie să lucrezi. Din fericire, există tehnologii special concepute pentru antrenarea minții în direcția pe care ți-o dorești: te simți bine realizându-ți progresiv și plăcut obiectivele stabilite. Acest gen de tehnologie te ajută să îți construiești mult mai rapid tipare mentale noi pentru că produce o stare de relaxare profundă și acționează direct asupra substraturilor profunde ale minții.

Un astfel de dispozitiv disponibil în România este Mind Synergy (disponibil aici). Lucrez cu el, îl recomand cu încredere.

Antrenarea minții în direcțiile stabilite de tine presupune accesarea subconștientului și imprimarea ideilor dorite. În mod obișnuit, acest lucru solicită mult timp și foarte multă muncă. Folosindu-te de avantajele tehnologiei, poți intra rapid în starea de relaxare profundă, zonă în care lucrezi cel mai eficient cu autosugestiile pozitive. Pe fondul unei stări totale de calm și siguranță, mintea se liniștește, iar subconștientul devine hipersugestibil. Te simți bine și îți creezi în același timp realitatea dorită. Un principiu simplu după care operează însăși viața și care produce rezultate surprizătoare, dincolo de limitele minții conștiente 🙂

Îți recomand să afli mai multe informații despre tehnologia Mind Synergy pentru antrenarea minții accesând pagina de website a producătorului: www.aimgroup.ro

*Disclaimer: Mind Synergy nu este destinat înlocuirii tratamentului medical sau a altui tratament de specialitate. Beneficiile utilizării tehnologiei de relaxare și stimulare mentală intră în sfera terapiilor complementare și nu au fost gândite ca modalități de tratament sau vindecare. A se citi cu atenție și indicațiile oferite de producător. 

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire – Distribuire în condiţii identice 4.0 Internațional .

1 Comment

Leave a Comment